Od wielu lat Forumowiczów (a Jacka od dwóch) usilnie proszę o DOKŁADNE forumowych tekstów CZYTANIE.
I od lat kicha.
Przykład.
03.09.wyraźnie napisałem; "Ważny jest ten niebieski grzebień, od pewnej starszej pani pożyczony.
Moje zapotrzebowanie kolorystyczne Caba sport w tym kierunku szło i grzebień przez dwa miesiące woziłem,
aby się upewnić.
Na szczęście to mi przeszło".
Wniosek?
Parcie na kolor niebieski MI PRZESZŁO!!!.
Jacek jakby mojego wyznania nie skleił i pisze; "Niebieski, słyszałeś Jakub, powtarzam, niebieski,
chowaj miskę.Ten kolor też można spaprać ale cieżko"
.
To smutne, że wykształcony (ponad miarę najpewniej) człowiek, potrafiący cudne obliczenia i wykresy robić,
krzywymi mocy forumowe strony ozdabiać i lud poziomy zachwycać, tak prostych zdań NIE POJMUJE.
Rozumiem. Zmęczenie i upał.
Ale bez przesady.
Niech więc miska Kuby w GOTOWOŚCI stoi.
Dwa.
Za rajd w zamkniętym pudle, podczas takich temperatur głowę chylę i szacun wyrażam.
Jest to niewątpliwie świetna kuracja odchudzająca.
Przekarmionym Braciom w poziomie zakup jakiegoś VMa (po polsku ORPa) i takie rajdy polecam.
Dodam, że gdy dość chłodną jesienią firmę moją Arien z Holandii Questem nawiedził
(tu;
http://forum.poziome.pl/index.php?topic=3739.0), to mimo lekkich ciuchów spocony był.
Ja w tym czasie Cabem nr.1 jeżdżąc kurtkę jesienno zimową i cienkie rajstopy targałem.
Trzy.
Jak będziesz Jacku u Mateusza, to namów (lub poproś) go, aby pomógł Ci to zawieszenie na maxa
UTWARDZIĆ.
I przy okazji niech z Tobą zbieżność przednich kół skontroluje.
Jest człowiekiem niezwykle uczynnym i zgodzić się powinien.
Mam nadzieję, że nie zapomniał jak to się robi.
Cztery. Ja używam Schwalbe Marathon (1,35) z wkładką anty przebiciową i guma na tej oponie rzeczywiście
dobrze pracuje. Te Kojaki tak rozbudowanych walorów gumowych nie mają.
Pięć. Mimo mojej wiedzy o istnieniu wykresów sypiam spokojnie.
Ale za życzenia dzięki.