Autor Wątek: Jeżdżę VM...  (Przeczytany 207496 razy)

Maciej K

• całkiem inny wariat
Odp: Jeżdżę VM...
« Odpowiedź #135 dnia: Listopada 25, 2017, 10:05:38 am »

Macieju, IncO w żaden sposób nie odniósł się w swojej wypowiedzi do Twojej osoby. Czy zatem sam uznajesz siebie za doświadczonego idiotę i w konsekwencji trolla?
Jeśli nie, proszę czytaj ze zrozumieniem posty innych użytkowników.

To oczywiste epifaniuszu, że wypowiedź IncO tyczyła wszystkich dyskutantów.
Kpisz, o drogę pytasz czy po prostu chcesz zaistnieć?
Przeczytaj cały wątek od początku. IncO czepia się mnie od początku. Dlaczego miałby sobie w tym poście odpuścić.
Ogarnij się.

LowRider

• całkiem inny wariat
  • Motorem postępu jest lenistwo.
« Odpowiedź #136 dnia: Listopada 25, 2017, 11:04:05 am »
Prawdziwa pewnie jest ta historia, która jest napisana po Twojemu...
Co ma wiek do tego? 70latek też może być durniem...
Proszę czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że nie musi się Kolega zgadzać i lubić Kościoła ale to nie miejsce na zianie smrodem swojej historii życiowej. To właśnie się nadaje na leczenie. Miej poglądy jakie chcesz, ale oducz się srania po wszystkich, którzy się z Tobą nie zgadzają. Tyle Historyku.
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2017, 04:05:58 pm wysłana przez LowRider »

chris1990

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: Listopada 25, 2017, 11:35:24 am »
Cieszę się, że po wypowiedziach innych, wszyscy są tego samego zdania, co ja.
Usuńcie kolegę i po kłopocie. Zamiast wnosić do wątku ważne informacje, dzieląc się
wiedzą, rozwijając wątek, który w Polsce ma niesamowity potencjał (VM jest kilka
sztuk), to powstaje bagno przez chamstwo jakiego dopuszcza się Maciej K.

Detronizacja i święty spokój !

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #138 dnia: Listopada 25, 2017, 12:28:48 pm »

Kajak laminatowy (szydziu baczność), dwuosobowy mojego pomysłu i wykonania, o wadze ok. 29 kg jest tak mocny,
że tą płaską stroną młotka z całej siły waląc, dziury zrobić nie można. Szpiczastą czasem tak. Były testy.

Wolę polietyleny ;)
Ale dziękuję za pamięć :)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Maciej K

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #139 dnia: Listopada 25, 2017, 06:06:24 pm »
Ponieważ dziś jest Szabas (Szabat) czyli dzień święty, to ja mimo że człek średnio religijny, wolne sobie zrobiłem i więcej czasu mogę poświęcić Wam drodzy forumowicze i moi wrogowie, z których wielu - z dużym powodzeniem - z mitologicznym Epimeteuszem w twórczej dyskusji rywalizować by mogło.
Od czasu garbatej pijaczki w biegu mokre szyby mojego Velo czyszczącej, ataki na moją skromną osobę zaczęły się i o moje niezwykłe chamstwo oskarżenia także.
Od wielu już dni dopraszam się o  tego chamstwa mojego PRZYKŁADY. Zero odpowiedzi i przykładów.
Tylko IncO się wyrwał, dość agresywnie - o umiejętność zawijania stolca w bibułkę - mnie oskarżając.

Ja domyślam się , że największą moją zbrodnią jest VM posiadanie, jak i w tej dyskusji  umiejętności kolarskich tudzież wiedzy teoretycznej naszego ukochanego chrisa PODWAŻANIE.

Chris...Tu PUBLICZNIE, za tę moją w/w niegodziwość, jak i niezwykłe chamstwo z niej wynikające bardzo Cię PRZEPRASZAM.
Przepraszam Cię też w imieniu Mateusza, że śmiał pojechać prawie  tak szybko jak Ty, a ja miałem jeszcze czelność o tym, tu na forum napisać. Jeszcze raz przepraszam.
Jesteś NAJLEPSZY i nikt nie ma prawa i nie powinien dorównywać Tobie.
Twoja wiedza rowerowa jest ogromna, a ja powinienem Cię tylko słuchać i z pokorą w sercu uczyć się. Inni też.
Obiecuję, że jak na wiosnę nowy VM powstanie, to będziesz jego głównym testerem.
Aby godnie Cię powitać postaram się załatwić orkiestrę dętą, ekipę z szablami i kilka krakowianek z chlebem i solą.
No i oczywiście kilku dziennikarzy z radia i TV.

Myślę, że to moje wyznanie i te publiczne przeprosiny w pełni Cię satysfakcjonują.
Wierzę głęboko, że moich oponentów także.

Wierzę też, że Admin także do moich przeprosin z należytym respektem i szacunkiem się odniesie i jakiś czas jeszcze na tym forum istnieć POZWOLI.

Dla przypomnienia kilka punktów Regulaminu;
 1.  Nie używaj słów wulgarnych i nie obrażaj innych Użytkowników forum. DOPUSZCZAMY  IRONIĘ, ale wszystko ma swoje granice.
 2. Staraj się pisać poprawnie, bez błędów językowych.
10. Nie umieszczaj tematów niezwiązanych z tematyką forum lub naruszających normy społeczne.
Z całego serca tym punktom starałem się i wciąż staram podporządkowywać.
Czego i Wam - moi drodzy wrogowie - z całego serca życzę.

Storm mnie zacytował; "3x3 (nie lepiej od razu 9?)...Twoje z głębi serca płynące pisemne wypróżnienia zadziwiają i każą przypuszczać, że wizyty u proktologa zaniechałeś."
I oburzony napisał; "Co za bezczel. Jak można coś takiego napisać publicznie??"
Drogi storm...Czy uważasz, że wizyta 3x3 u dentysty czy gastrologa bardziej by mu pomogła???

Aby tematu dalej się trzymać dodam, że wczoraj nad moim Velo pastwił się Przemek (187 cm i 100 kg wagi).
W przeciwieństwie do szydzia zmieścił się i zachwycony prawie całe miasto objechał.  Pojazd wytrzymał.
Co zadziwić niektórych może, to przednie koła są na 1  krzyż (czyli prawie słoneczko) zaplecione (piasty Sturmey Archer ? 70) i zdziczałą jazdę tego kolosa zdzierżyły. Co dowodzi, że z zaplataniem i centrowaniem kół jakoś sobie radzę.
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2017, 06:17:19 pm wysłana przez Maciej K »

Inc0

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #140 dnia: Listopada 25, 2017, 07:44:06 pm »
Cytat: Maciej K

To oczywiste epifaniuszu, że wypowiedź IncO tyczyła wszystkich dyskutantów.
Kpisz, o drogę pytasz czy po prostu chcesz zaistnieć?
Przeczytaj cały wątek od początku. IncO czepia się mnie od początku. Dlaczego miałby sobie w tym poście odpuścić.
Ogarnij się.

Padło POmówienie ze strony Macieja K że się pastwie nad jego osobą od pierwszego posta gwoli ścisłości to jest mój pierwszy post w tym temacie :
Najssss....nadwozie stylowe jak u 911
post nr 2 w tym wątku :
Wnętrze wygląda na wykonane bardzo schludnie, solidnie i przemyślanie, ale szkoda ze niektóre wypowiedzi w tym temacie nie dorównują mu w tym ostatnim i emocje biorą górę nad merytoryczną dyskusja. Panowie mniej przymiotników więcej rzeczowników nie bierzmy przykładu z tych panów zatrudnionych przez nas "na Wiejskiej" .

P.S Doprawdy wzruszyły mnie  do łez te "przeprosiny"  https://www.youtube.com/watch?v=9wL26_Um63A
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.

chris1990

• Gość
« Odpowiedź #141 dnia: Listopada 25, 2017, 11:18:34 pm »
Ironię Macieja K. mam już powyżej uszu. Myślę, że forum byłoby
o wiele bardziej przyjemne bez tego Pana. Szkoda nerwów...
Amen.

LowRider

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #142 dnia: Listopada 25, 2017, 11:43:05 pm »
jest taki wierszyk, którego nauczył mnie Ojciec, brzmi on tak:

Miejsce błazna w cyrku,
Króla zaś na tronie, a
świnia świnią będzie
nawet i w koronie...

i choćbyś wahadłowce produkował to i tak pozostaniesz tym kim jesteś, czyli trzecim i czwartym wersem (dot. Maciej K).
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2017, 11:45:11 pm wysłana przez LowRider »

3x3

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #143 dnia: Listopada 27, 2017, 12:01:18 pm »
3x3 (nie lepiej od razu 9?)...
Twoje z głębi serca płynące pisemne wypróżnienia zadziwiają i każą przypuszczać, że wizyty u proktologa zaniechałeś.
Najpierw bowiem martwiłeś się o VM.
Teraz o "strzały z boku" się martwisz.

To czym się martwię, w miarę jasno opisałem. Wszyscy potrafiący czytać ze zrozumieniem udzielili mi wystarczającej odpowiedzi.
Tylko Ty dorabiasz do wszystkiego jakieś posrane teorie. A to wypróżnił, a to wydalił, a to proktolog... Jakiś czas temu pisałem, żebyś swoich frustracji tu nie wylewał. Masz z tym problem, nie trąb wszem i wobec, co i gdzie Cię boli. Tu jest forum rowerowe.

skoro sam VM mieć nie możesz,
to bliźnim z wielkim zaangażowaniem pojazd obrzydzić próbujesz.

Dno. Dno i gruba warstwa mułu.
Ale w sumie nieczęsto trafia się dziś ktoś, kto za życiowy cel obrał posiadanie rowerka.

Maciej K

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #144 dnia: Listopada 29, 2017, 10:02:08 am »
Sorry, że kilka dni milczałem, ale zajęty  modelami przyspieszaczy do CabBika bylem. Są gotowe i nieźle wyglądają. Gotowe sztuki jeszcze bardziej zachwycające będą. Wczoraj właśnie położyłem  żelkot formowy.
Fdx...Odświeżyłem też i dopieściłem formę tylnej nadbudówki, którą do przewożenia dzidzi dostosować będzie można. Razem z przyśpieszaczami (gdy zdejmę z nich formy) ją wylaminuję.

Ale do rzeczy. Czyli jak się Maciejowi K. za jego ironię  odgryźć i "na poziomie" mu dokuczyć.
To miłe, że po pełnych wdzięku, poziomej kultury i literackiego polotu postach 3x3 i Low Ridera nastąpiła pełna napięcia
i oczekiwania cisza oraz pewnie przemyślenia; "Co ten pieprzony Maciej K. teraz wymyśli".
Przypomnę raz jeszcze.
Regulamin min. mówi: 1.  Nie używaj słów wulgarnych i nie obrażaj innych Użytkowników forum.
Dopuszczamy ironię, ale wszystko ma swoje granice.
2. Staraj się pisać poprawnie, bez błędów językowych.

Info dla storma i mu podobnych...Panowie... IRONIA, to nie jest żona IRON  MANA!!!.
To słowo znaczy zupełnie coś innego i jej stosowanie na tym forum przez jego szefa zostało dopuszczone.
Ja ironizuję to fakt. Ale też w miarę poprawnie staram się pisać (puściłem bąka, "wkoło" i "wokoło" rozłącznie pisząc.
Storm niestety dosłownie to przyjął).
WULGARYZMÓW i słów za OBRAŹLIWE uznawanych -jak wiecie - także nie używam.
Jednak ktoś postronny, Wasze wypowiedzi czytając, może odnieść wrażenie, że - to WY -  mnie obrażacie namiętnie

Ja tego tak nie odbieram.
Na podstawie pisaniny kilku moich oponentów śmiało mogę powiedzieć, że bycie idiotą wśród nich,
to wyróżnienie i awans.
LowRider, (profesjonalny katolik) nazwał mnie świnią.
To dla mnie zaszczyt do najinteligentniejszego czworonoga być przyrównanym.
To zadziwiające ze wyznawcy papieży, to  inteligentne zwierzę w pogardzie mają, jego imię do obrażania innych używając. Zaś mięso tych zwierząt zdobi 90% polskich stołów we wszystkie papieskie święta.
Ponieważ jak wiemy Papiści od zarania swego istnienia wrogami postępu i wszelkiej mądrości byli, nie powinno więc dziwić nikogo, że tych mądrych zwierząt nienawidzą, namiętnie mordują i pożerają.
Na szczęście  Żydzi, muzułmanie i inni ateiści mądrość doceniają i świń nie jedzą.
Inne - pozorne - epitety przemilczę.

Przeczytałem kilka razy moje komentarze i tylko w jednym przypadku mam pretensje do siebie.
Na pytanie Hansa o wilgoć niepotrzebnie napisałem, że walnął jak chory w basen (kaczkę).
Za co serdecznie Hansa PRZEPRASZAM.
Ci co mnie znają wiedzą, że jak coś nowego wymyślę i buduję (to były te przyśpieszacze Caba), to działam jak w amoku. Jestem wtedy tak nabuzowany jak bezzębna  babcia po niedzielnym umszeniu i "Przekażcie sobie znak pokoju".
Trochę wtedy nad emocjami nie panuję i jeśli ktoś ma taki zaczepny tekst (o idiotach) jak Hans, to mnie łapy świerzbią. 
Jeszcze raz sorry.

Chris ma trochę racji pisząc; "Ironię Macieja K. mam już powyżej uszu. Myślę, że forum byłoby
o wiele bardziej przyjemne bez tego Pana. Szkoda nerwów...
Amen."
Czytając Wasze komentarze od lat wielu, odnoszę wrażenie, że ludzi jego pokroju należy na TYM forum cenić,
szanować i wielbić. Kto tego nie czyni lub czynić nie chce , to wynocha.

« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2017, 10:23:20 am wysłana przez Maciej K »

LowRider

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #145 dnia: Listopada 29, 2017, 10:49:10 am »
Tylko dlatego, że regulamin czegoś nie zabrania, to należy to napisać? Uważasz, że kraść nie należy tylko dlatego, bo prawo tego zabrania? A gdyby pozwalało kraść to byś kradł? Co to za filozofia??? Pisz o rowerach, ale nie, pociskasz jakieś dyrdymały, jakieś swoje kołtuny, które się gdzieś w meandrach Twojej głowy zaplotły...
Ja nie wypisuję czy jesteś: znamiennym UBekiem, PROFESJONALNYM Trockistą, PROFESJONALNYM Leninowcem, Ateistą czy kimkolwiek innym. Daruj sobie psychoanalizy, które są Twoją niedojrzałością emocjonalną - tylko i wyłącznie.
Mogę też być złośliwy, bo takie skłonności ma każdy człowiek, tyle, że większość nad tym panuje, a Ty jak pies, od razu gryziesz. Powinieneś korzystać z czegoś, czego pies nie posiada. To ROZUM. Zaraz mi zaserwujesz pewnie kolejną dawkę bełkotliwych ironii, które wytresowałeś w sobie przez całe swoje życie. Klej te kadłubki, sprzedawaj je nawet marsjanom, zarabiaj miliony, wieszaj medale sobie na ścianie za wygrane konkursy, daj Ci Boże, ale przestań być 4 letnim, rozpieszczonym bachorem w piaskownicy, który wszystkim pozostałym wytyka, że mają inne foremki niż Ty. Piszę też ironią, bo widzę, że tylko taki język do Ciebie trafia. Nie masz mocy sprawczej osobowej, to używasz tandetnej metody ironizowania, która jest cechą ludzi sfrustrowanych i za pomocą której dążysz do zbudowania swojego majestatu i nieśmiertelnej chwały. Uważam, że większość tutaj przed Twym majestatem klękać nie będzie.

Dobrze wiem, że jesteś znajomym Admina i czujesz się pewnie, licząc na to, że prędzej zbanuje mnie niż Ciebie. Trudno, jeśli tak się stanie.

I mam to na wylocie jelita grubego, czy mnie admin zablokuje czy nie. Zawsze można założyć drugi profil...
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2017, 05:13:32 pm wysłana przez LowRider »

klubowy

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #146 dnia: Listopada 29, 2017, 11:18:43 am »
Please don't feed the troll!
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

Maciej K

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #147 dnia: Listopada 29, 2017, 10:48:09 pm »
No oczom nie wierzę!!!
To ZADZIWIAJĄCE, że człowiek (tu ja) obdarzony określeniem powszechnie uznawanym za obraźliwe (czyli świnia)
NIE OBRAŻA  SIĘ, zaś ten obrażający ( Low Rider)  na takie NIE OBRAŻENIE się OBRAŻANEGO dostaje szału i dziką wściekłością reagując, kolejnym ciepłym - pełnym katolickiej miłości - tekstem atakuje; "a Ty jak pies, od razu gryziesz."

To PRZERAŻAJĄCE, do czego nadmierna religijność czy też religijne zawodowstwo doprowadzają.
Te..,. Low.. itd. Jeśli masz w domu koło, to walnij się nim w czoło.
Gdyby Admin mnie lubił, to epitety typu świnia, idiota itp. byłyby w myśl Regulaminu skasowane.
Czymś sobie u niego nagrabiłem, więc Ty dalej w imię tej Waszej watykańskiej "miłości bliźniego" możesz przeciw mnie bluzgać.

klubowy też się tą Twoją wścieklizną zaraził i dotąd rozsądnie pisząc, po angielsku bełkotać zaczął, trollem mnie nazywając.
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2017, 10:51:47 pm wysłana przez Maciej K »

LowRider

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #148 dnia: Listopada 29, 2017, 11:03:50 pm »
miłość nie polega na frajerstwie i bezgranicznym tolerowaniu chamstwa i przewrotności.

jak trzeba to i miecz do reki się bierze...

szczerze mówiąc, to żal mi Cię...
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2017, 11:06:02 pm wysłana przez LowRider »

klubowy

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #149 dnia: Listopada 29, 2017, 11:06:58 pm »
Troll siedzi w każdym z nas, chodzi o to by go nie karmić 8)
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...