Tylko dlatego, że regulamin czegoś nie zabrania, to należy to napisać? Uważasz, że kraść nie należy tylko dlatego, bo prawo tego zabrania? A gdyby pozwalało kraść to byś kradł? Co to za filozofia??? Pisz o rowerach, ale nie, pociskasz jakieś dyrdymały, jakieś swoje kołtuny, które się gdzieś w meandrach Twojej głowy zaplotły...
Ja nie wypisuję czy jesteś: znamiennym UBekiem, PROFESJONALNYM Trockistą, PROFESJONALNYM Leninowcem, Ateistą czy kimkolwiek innym. Daruj sobie psychoanalizy, które są Twoją niedojrzałością emocjonalną - tylko i wyłącznie.
Mogę też być złośliwy, bo takie skłonności ma każdy człowiek, tyle, że większość nad tym panuje, a Ty jak pies, od razu gryziesz. Powinieneś korzystać z czegoś, czego pies nie posiada. To ROZUM. Zaraz mi zaserwujesz pewnie kolejną dawkę bełkotliwych ironii, które wytresowałeś w sobie przez całe swoje życie. Klej te kadłubki, sprzedawaj je nawet marsjanom, zarabiaj miliony, wieszaj medale sobie na ścianie za wygrane konkursy, daj Ci Boże, ale przestań być 4 letnim, rozpieszczonym bachorem w piaskownicy, który wszystkim pozostałym wytyka, że mają inne foremki niż Ty. Piszę też ironią, bo widzę, że tylko taki język do Ciebie trafia. Nie masz mocy sprawczej osobowej, to używasz tandetnej metody ironizowania, która jest cechą ludzi sfrustrowanych i za pomocą której dążysz do zbudowania swojego majestatu i nieśmiertelnej chwały. Uważam, że większość tutaj przed Twym majestatem klękać nie będzie.
Dobrze wiem, że jesteś znajomym Admina i czujesz się pewnie, licząc na to, że prędzej zbanuje mnie niż Ciebie. Trudno, jeśli tak się stanie.
I mam to na wylocie jelita grubego, czy mnie admin zablokuje czy nie. Zawsze można założyć drugi profil...