Troszkę się spóźniłeś Chris
Maciej opuścił nasze forum co nie oznacza że nie odpowiada na maile i nie dodaje nowych fotek w swoim albumie na Picassa ( bardzo pożyteczna rzecz, kawał dobrej roboty)
Troszkę nas zaskoczyłeś pierwszy 100% obcokrajowiec nie znający prawdopodobnie Polskiego 
Patrząc na posty i sposób zamieszczania w pierwszej chwili skojarzyło mi się że to reinkarnacja MD pod innym nikiem, ale mail jest Chrisa (zakładam że ten sam który jest podany w profilu służy jednocześnie do rejestracji na forum).
Co do języków domyślam się że Chris zna niemiecki, francuski, angielski i trochę portugalski / hiszpański. Jeśli będzie wpadać częściej to najłatwiej będzie się komunikować po angielsku + tłumaczenie na polski dla reszty czytających.
Hi Chris, welcome to Polish recumbent forum. We now many bikes that's you made from ChrisLuxembourg youtube channel.
Cześć Chris, witaj na Polskim forum poziomym. Znamy wiele rowerów które zrobiłeś z twojego kanału youtube.

OK! Kliknij Google-Translator-Bar! Mój polski nie jest niesamowite, więc postanowiłem napisać w bardzo prosty angielski! Tak, w głównych językach masz rację, luksemburski, niemiecki, francuski, angielski. Dodatkowa są trochę nieco portugalski, hiszpański, włoski i taj (moja była żona jest stamtąd) ... Ale polski, że bardzo różnych rzeczy! I hope you enjoy moje filmy! Szukałem bardzo dużo w poziome forum, tutaj znalazłem krytyki, dobre pomysły, a czasem moje filmy jeszcze raz! Mam w forum "techno" mój ostatni trike Lowracer "Supersonic". Ja stwarzam nowe głębokie przechylania trike z dachem, ale nie elektrycznym!
-------
OK! Click the Google-Translator-Bar! My polish is not amazing, so I decide to write in very easy english!!! Yes, with the main languages you are right, luxembourgish, german, french, english. Additonal are a little bit portuguese, spanish, italian and thai(my ex-wife is from there)... But polish, that a very different thing!!! I hope you enjoy my videos! I looked very much in forum poziome, here I found criticism, good ideas and sometimes my videos again! I have posted in the forum "techno" my last trike the Lowracer "SuperSonic". I am creating a new very deep tilting trike with roof, but not electric!

For all who cannot speak english, I hope the computer translation is correct!