Autor Wątek: Tor w Żyrardowie II  (Przeczytany 34137 razy)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
Odp: Tor w Żyrardowie II
« Odpowiedź #45 dnia: Września 16, 2011, 11:06:14 am »
@Gemsi - jak zwykle się o cos czepiasz i nawet nie wiesz o co ci biega. Dla mnie to standard w twoim zachowaniu.

jak zwykle nie jestes w stanie spojzec na temat z innej perspektywy, dla mnie to standard,
jak zwykle stawiasz swoje stanowisko jako jedyne słuszne, jak zwykle patrzysz na wszystko w kategoriach czarne i biale.

Wiec napisze jeszcze raz, zgadzam się z tym że obiekt sportowy powinien byc uzytkowany zgodnie z przeznaczeniem, ale ten obiekt sportowy jest punktem kosztowym w budzecie miasta... eeee... nie chce mi sie tego rozwijac bo to bez sensu.
jak poruszysz niebo i ziemie i cos z tego wyniknie to napisz.
EOT

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #46 dnia: Września 16, 2011, 11:56:30 am »
KUR_WA, PRZESTAŃCIE!!!!
Jedziemy na wycieczkę 24.09? (temat wycieczki można kontynuować tu: http://forum.poziome.pl/index.php?topic=1376.0)
« Ostatnia zmiana: Września 16, 2011, 11:58:07 am wysłana przez Makenzen »
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Września 16, 2011, 12:23:38 pm »
Jestem ZA. Tylko prosze o dystans taki wiekszy. I bez deszczu! ;)

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #48 dnia: Września 16, 2011, 01:05:24 pm »
Hm, z tym dystansem to nie wiem, ale bezdeszczowość załatwię ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #49 dnia: Września 16, 2011, 02:44:27 pm »
KUR_WA, PRZESTAŃCIE!!!!

przestalim

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #50 dnia: Września 16, 2011, 06:11:11 pm »
Skoro w wekendy tor jest nieczynny, to zawody się nie odbywają. W zasadzie treningi też nie, bo ogół raczej w soboty ma wolne.
Chyba, że się mylę.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #51 dnia: Września 16, 2011, 06:25:33 pm »
To może jeżeli miejsce przeznaczone dla rowerów jest przez nie nie wykorzystywane to wpuścić tam samochody.
W jakim celu spytacie - a w celu przejęcia ulic przez rowerzystów ;)

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #52 dnia: Września 16, 2011, 09:12:30 pm »
@Tef - 24 września.
No cóż Panie i Panowie... Dzwoniłem do OSiRu, ...

O fajnie i zaraz błeee...
ale 1 i 2 październik mi pasi jak najbardziej bo mam akurat zaplanowane wolne (pozostają negocjacje domowe - Pelekon jest za).

Panowie (koledzy!) storm i gemsi wy to albo się widzicie za rzadko, albo za często  :) nie bijcie tak piany (jestem za Makenzen) rozwadniacie wątki jak za czasów MD bywało (?).
I chciałbym nadmienić, że z niewyjaśnionych przyczyn lubię jednego i drugiego  :) (hyymm i żeby nie było to wielu z was lubię  :) a innych nie zdążyłem poznać bliżej :) ).
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #53 dnia: Września 17, 2011, 06:07:56 am »
Panowie (koledzy!) storm i gemsi wy to albo się widzicie za rzadko, albo za często  :)

to ja przepraszam, juz nie będe:), najlepsze jest to ze w tym samym czasie prowadzilismy calkiem spokojną konwersjacje o "dupie Maryni" na GG :)

p.s.
a i tak uwazam ze mam w temacie toru poglady takie jak Storm tylko on tego nie umie zauważyć :) PEACE !

Romanes

• wyczynowiec na poziomie
  • handmade CRUZBIKE
« Odpowiedź #54 dnia: Września 17, 2011, 02:07:32 pm »
A propos :

Panowie (koledzy!) storm i gemsi wy to albo się widzicie za rzadko, albo za często  :)

to ja przepraszam, juz nie będe:), najlepsze jest to ze w tym samym czasie prowadzilismy calkiem spokojną konwersjacje o "dupie Maryni" na GG :)

p.s.
a i tak uwazam ze mam w temacie toru poglady takie jak Storm tylko on tego nie umie zauważyć :)
PEACE !

przypomniał się mi dowcip spod Tater:
Na hali trwa wypas owiec, dwaj juhasi zobaczyli pod krzakiem jeża. I się spierają, jak toto zwierzę się nazywa :
- Kolcok - rzecze jeden. (Kolcok - od kolców)
- Iglok - twierdzi drugi. (Iglok - od igieł)
I tak się zacietrzewili, że prawie ciupagi poszły w ruch, ale w tym momencie nadszedł baca, juhasi opisują problem, baca spojrzał na jeża i zawyrokował:
- Szpilok!!!!   :o (od szpilek)

Pozdrowienia poziomo zakręconym ;)
« Ostatnia zmiana: Września 17, 2011, 02:36:25 pm wysłana przez Romanes »

storm

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Września 17, 2011, 02:56:44 pm »
Nieprawda!!!
To szpicok!!!

A tak do rzeczy - to dokąd jedziemy i gdzie się zbieramy?

maciek70

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #56 dnia: Września 17, 2011, 05:30:50 pm »
Popieram Storma i Makenzena jednocześnie! Obiekty sportowe w Rzeczypospolitej są albo dla handlarzy albo dla klubów jak te zafajdane łorliki które niby dla zwykłych małolatów do kopania piłki bez ograniczeń miały służyć...
Makenzen ma jeszcze więcej racyi - olejmy temat do zimy a tera panowie (i waćpanny) szable w dłoń i na rumaki poziome! Zapraszam do Brzózy koło Kozienic w któryś weekend. Mogę zmieścić w chacie nawet 15 osób na noc.  Kilometraż od Warszawy - około 45km lokalnymi drogami do Warki (mijamy tam browar) a od Warki główną 25km. Po drodze grzybobranie z poziomki. Zapraszam!

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #57 dnia: Września 17, 2011, 05:42:50 pm »
A na obiekt chyba podjadę i zobaczę co jest, porobię zdjęcia i podeślę kilku gazetom - może warto poruszyć temat wykorzystywania obiektów SPORTOWYCH przez kupczyków...

Jeden już był taki, który kupców z miejsca do handlu nie przeznaczonego przegonił. W szkołach o tym nawet uczą.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #58 dnia: Września 17, 2011, 06:35:01 pm »
Jeden już był taki, który kupców z miejsca do handlu nie przeznaczonego przegonił. W szkołach o tym nawet uczą.
o dżizas...

storm

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Września 17, 2011, 07:10:10 pm »
@hansglopke - nie kojarzę o kim mowa, możesz opisać tego człowieka i go nazwać?