@Woojtek - nie trzeba, sam o nim marzę

Natomiast w wielu filmikach z samosmrodów widziałem jakieś Mivue 3x8 - wydaje się być fajkne, tylko pewnie mocowania tylko samosmrodowe i bakteria na pół godziny, a to bez sensu...
Debilocinek. (Myślęcinek w Brzydgoszczy)
Dzisiaj pojechałem tam poćwiczyć podjazdy. Po pierwszym podjeździe zjechałem na dół, daleko za mostkiem zawracam, i trzymając się części asfaltówki przeznaczonej tylko dla rowerów - nabieram rozpędu. Na mostku widzę rolkarkę, która jedzie w moją stronę gadająć przez telefon... Nagle zawraca, pochyla się do przodu jakby łapała równowagę, robi ruch jakby chciała zjechać w lewo... Jeszcze jest bezpiecznie, ale... Ona zaczyna zygzakować tuż przede mną! A ja na liczniku 25 km/h, zjeżdżam z mostku, tętno rosnące, prędkość chcę utrzymać bo już za kilka metrów zaczyna się podjazd... I gdybym nie przyhamował to bym jej wjechał w (_|_).
Nawrzeszczałem na kretynkę.
Teraz żałuję, że nie zatrzymałem się, nie zabrałem fonika i nie wyjebałem gdzieś w trawę. Pewnie do tej pory nie rozumie co zrobiła i się dziwi, że ktoś na nią nakrzyczał.
Swoją drogą - kilkanaście minut później widziałem 2 rowerzystów jadących w dół obok siebie. Położenie na kierownicach, próbowali wyciągnąć coś więcej poza... Nie wiem ile, ale to wyglądało na max 30 km/h. Dziwne. Czyżby piony na zjazdach były aż tak woooolneeee? Dziwię się, bo ja na pierwszym zakręcie mam już 48 km/h

A dalej w drodze na dół normalką jest uzyskiwanie >50