Powstał regulamin forum.poziome.pl
noooo przepraszam ja widziałem już poziome monocykle chyba nawet na youtube. gościu siedział w kole i sobie jeździł. Pozdro
Cytat: adriansocho w Października 05, 2010, 03:21:56 pmTo ja będę pierwszy. Nie boję się przyznać co mnie kręci. Możliwość posiadania roweru innego niz większość (bo SWB/USS są coraz popularniejsze w Wawie), takiego ze każdy się będzie chciał przejechać - czemu nie. Przyznanie, ze wygląd roweru jest ważniejszy od jego działania - jak najbardziej (kiedyś miałem odwrotnie). ...Takiego roweru jeszcze nie ma na świecie - poziomy monocykl. Bądź pierwszy !!
To ja będę pierwszy. Nie boję się przyznać co mnie kręci. Możliwość posiadania roweru innego niz większość (bo SWB/USS są coraz popularniejsze w Wawie), takiego ze każdy się będzie chciał przejechać - czemu nie. Przyznanie, ze wygląd roweru jest ważniejszy od jego działania - jak najbardziej (kiedyś miałem odwrotnie).
Nie jestem pewien czy ten teledysk ma faktycznie reklamować jednokołowca poziomego, ale pomysł jest baaardzo interesujący...