Autor Wątek: Hej, przedstawiam się  (Przeczytany 40355 razy)

toft

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Hej, przedstawiam się
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 09, 2008, 04:22:56 pm »
Witam, właśnie się zarejestrowałem, więc się przywitam. Jeżdze juz jakis czas i liczę na miłą i pomocną atmosferę na forum. Pozdrawiam:)

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 09, 2008, 06:23:02 pm »
Witaj na forum :). Już niedługo dobijemy do okrągłej 50-tki  użytkowników :). Pochwalisz się fotkami swojej maszyny?

toft

« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 10, 2008, 09:14:14 am »
jasne, ale popierwsze chwała przedemną w kolejnych modelach;) a po drugie rozumiem ze nie w tym wątku:)? postaram sie wkleic zdjęć pare;)

tramelka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 29, 2008, 11:54:46 am »
Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Krzysiek i jestem z Krakowa.

Na rowery poziome natrafiłem jakieś 4 lata temu będąc jeszcze w gimnazjum (kiedyś znalazłem zeszyty od matematyki w których już były pierwsze "plany" poziomek). Pod koniec sierpnia wziąłem się za swoją pierwszą konstrukcję, lecz z powodu braku środków i myśli że w zimie i tak nie pojeżdżę prace się na chwilę zatrzymały. Konstrukcja swb z (jak przystało na pierwszą poziomkę) dwóch starych rowerów, mam nadzieję że na wiosnę będzie wszystko gotowe i dołączę do grona rowerzystów na poziomie. Pozdrawiam

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 30, 2008, 12:05:25 pm »
Cześć, nazywam się Kuba i mieszkam pod Łodzią, od kilku miesięcy kompletuję części do mojego przyszłego pozioma, na początku miał być to SWB, ale ostatnio zakochałem się w trójkołowcach i plany się zmieniły :D Teraz to już tylko kombinuję skąd wziąć całą sumę bo koszty, niestety, są spore ;)
A póki co jeżdżę na pionowym ;)
Jakub Sałata

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 29, 2009, 07:41:42 pm »
Lepiej późno niż wcale. Witam.
Mama na imię Witek. Zduńska Wola (niektórzy mówią Rowerowa Wola). Poziomy kręcą mnie ze dwadzieścia parę lat, swój pierwszy rower kupiłem we.... wrześniu ub. roku. Ale następny zrobię sam.  Pozdrawiam.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

fabrykaparowa

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: Lutego 12, 2009, 09:21:29 am »
Hej,
nazywam się Zośka, jestem z Krakowa. Pierwsza poziomka pożyczona, druga, własna mam nadzieję na wiosnę:)
Pozdrawiam wszystkich.

nahtah

• całkiem inny wariat
  • Obieżyświat w poziomie
« Odpowiedź #37 dnia: Lutego 12, 2009, 05:14:22 pm »
Witaj!
Pozdrawiam poziomo i powodzenia.:)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 18, 2009, 07:31:23 pm »
hej mam na imię Tomek pochodzę z Chełma woj Lubelskie to mój rowerek
http://www.youtube.com/watch?v=I65Lc1K-l_4&feature=related
eksperymentuje z poziomkami od kilku lat dla mnie idealny poziomy rower musi być lekki prosty w budowie i tani w wykonaniu teraz przeszedłem na napęd przedni typu cruzbike dość rzadki wśród poziomkowiczów raczej stosowany do  przerabiania górali na poziomki a szkoda,...   rowerek prowadzi się świetnie jest szybki ma świetna aerodynamikę ....,chyba już przy nim zostanę pozdrawiam:)

Fijolek2005

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 25, 2009, 11:44:21 pm »
     Witam i ja chciałbym przedstawić się mam na imię Wojtek i jestem z okolic Warszawy.Dwa rowery pionowe z którego jeden chcę oczywiście przerobić na poziomkę LWB. Przód amortyzator
tył sprężyna . :)

marek

• sympatyk na poziomie
  • **
  • z każdym dniem bliżej poziomu
« Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 01, 2009, 10:51:45 pm »
Witam! Mówią, że najważniejsze to dobrze zacząć więc zaczynam. Mam na imię marek. Rowery poziome zainteresowały mnie po moich miesiecznych wypadach turystycznych, gdyż są o niebo wygodniejsze. Dodatkowo utwierdziłem się w tym przekonaniu, widząc je wszędzie podczas pobytu w USA. Przymierzam się do jakiegoś trike'a i mam nadzieję, że już niebawem sprowadzę sie do poziomu.
Pozdrowienia dla użytkowników Forum

PrzemO

• Never talking just keeps walking...
    • Sporty alternatywne
« Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 01, 2009, 11:50:46 pm »
Witamy na forum. Możesz nam przybliiżyć temat twoich miesięcznych wypraw? Przesiadaj się na poziomkę, bo to i zdrowiej i wygodniej jest.  ;D
Przerwa

marek

• sympatyk na poziomie
  • **
  • z każdym dniem bliżej poziomu
« Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 02, 2009, 01:11:28 am »
Jeżdże na takie długie wypady bo jeszcze studjuję lecz nie sądze by mi to przeszło z wiekiem a raczej sie nasili. Między innymi objechałem Polskę bynajmniej nie po granicy ale tak jak na to pozwalaly miejsca kempingowe i szlaki rowerowe. Mianowicie zacząłem myśleć o rowerze poziomym po tym jak przyszło mi zmieniać komponenty bo przy dłuższej jeździe dretwiały nadgarstki, bolały pewne części ciała a w tym plecy. Jeździłem na rowerze cyclocrosowym czyli bratnim do kolarzówki więc nie był on najwygodniejszy. Dlatego teraz interesuje się trikiem. Przymierzałem się i jest wygodny, stabilny, jako że jestem turystą rowerowym to jeszcze kwestia zabrania większej ilości sprzetu nie jest bez znaczenia, ale z drugiej też strony wchodzi w gre tylko projekt skladaka. Jednak nie budzi we mnie lęku budowanie tego roweru, przymierzałem się do tego projektu już w zeszłym roku ale teraz chyba już najwyższa pora. Wiele w tym czasie problemów konstrukcyjnych sobie wyjąśniłem. Jak zacznę go budować, skrupulatnie wszystko udokumentuje i wrzucę na forum.

Pozdrawiam, dziękuje za miłe przyjęcie i do zobaczenia na trasie

3x3

« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 05, 2009, 11:54:13 pm »
Nareszcie ;D. Długo trzeba czekać, aby móc coś tu napisać.
Cześć, jestem Grześ!
Witam serdecznie wszystkich poziomych!
Rowerem trzykołowym jeździłem już w 1982 roku. Po latach dowiedziałem się przypadkiem, że mam tzw. rower poziomy. Nazwa trafna - nikt dzisiaj nie siedzi tak nisko jak ja.  Do tego typu roweru zmusiła mnie sytuacja i chęć posiadania w owym czasie czegoś niepowtarzalnego. Później poleciało. Jako że syn od wczesnych lat był wyjątkowo sprawny, "testowałem" na nim kolejne "wynalazki": m. in. chopper na pedały z 1,5 m przednim widelcem. Easy Rider to przy tym żłobek ;D
Pozdrawiam.

donpedro2107

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 06, 2009, 07:17:38 pm »
hej 3x3  :)
opisz coś więcej o swoich konstrukcjach bo ja też prowadzę różne eksperymenty (w ramach możliwości, szczególnie czasowych) i lubię poczytać o niezwykłych maszynach ;) Mój skromny dorobek możesz zobaczyć na fotosiku ale szukaj tu w dziale techno, jest tam link (2x2 highracer i clwb lifting). są to dwie ostatnie konstrukcje, wcześniejsze były mniej lub bardziej udane niektóre dość ekstremalne, szkoda że nie robiłem zdjęć ich, miałbym co pokazać... ;)