No i jak ja mam tu powagę zachować, kpin nie robić i sensowną dyskusję prowadzić?
Oto przykład bezobjawowego rozumienia (przez niektórych Forumowiczów) treści tu publikowanych.
Jacekddd pochwalił się TU na Forum, że wielokrotnie (aby zrozumieć) i dokładnie moje komentarze czyta.
To wyznanie przeczytawszy, optymistycznie zakładałem też, że starszym panem nie będąc także w miarę
dobrą pamięć ON ma. I proszę.
18.03.br na stronie pierwszej tego wątku min. napisałem; "Zdjęcie 4, to kolejna (trzecia) wersja pozioma długiego.
Gość widoczny na zdjęciu śmigał na nim mając widoczny na zdjęciu kufer, tudzież owiewkę na zdjęciach 1, 2 i 3 widoczną. Całość była bardzo, bardzo, bardzo szybka.
Zapewniała też bardzo wygodne prowadzenie i wsiadanie.
Ja niestety z dobrodziejstw tej owiewki nie mogłem skorzystać i na moim super lekkim (14 kg), długim (nr2)
poziomie (zdj. nr 5) zamontować.
Po prostu budując model popełniłem błąd i nie wziąłem pod uwagę długości moich nóg.
(O krótszych korbach wówczas nic nie było słychać. Przynajmniej w Kaliszu).
Chcąc z niej korzystać musiałbym tylną część owiewki unieść.
Wtedy ten zaprojektowany poziomy i aerodynamiczny układ szlag by trafił.
Owszem, mogłem nowy pojazd z odpowiednią geometrią zbudować, ale ogrom kufrowych zamówień i innej pracy,
to uniemożliwił. itd. itd."
10 dni później Jascekddd zaś pisze; "Teraz sobie spokojnie czyham na kogoś kto coś kiedyś napisze jak to dodał owiewkę i jakie to dzieje się z tym wiązały kiedy próbował to regularnie użytkować. Skoro ja o tym pomyślałem to dawno już to ktoś zrobił."
Jacku napisałem przecież, że gość śmigał ( w Kaliszu znaczy to, że szybko jeździł).
Dziś dodam, że do mojej firmy ok. 13km miał i regularnie dojeżdżał czyli UŻYTKOWAŁ.
Napisałem też, że; "Gdy ten gość (ze zdj. 4) po kilku latach niebieskiego Caba dosiadł to szybkości, przez ten wspomniany, obudowany jednoślad osiąganych nie mógł przekroczyć".
Nie wiem jak jest w innych regionach Polski, ale w Kaliszu zdanie "SZYBKOŚCI, przez ten WSPOMNIANY,
OBUDOWANY JEDNOŚLAD osiąganych NIE MÓGŁ PRZEKROCZYĆ" znaczy,
że ten częściowo OBUDOWANY JEDNOŚLAD ze zdjęcia "4" z OWIEWKĄ!!! (ze zdjęć 1,2,3)
od Velomobila (Cabbika mini) SZYBSZY BYL!!!
Ufffffffffffffff.
Myślę, że teraz jasno to wyjaśniłem, a słowa dużymi literami pisane dłużej w pamięci pozostaną.