Rafale..."Nieodpuszczaniem" mojego pisania ja bym nie nazwał, a raczej konsekwentną i zwyczajnie koleżeńską kontynuacją tradycji jaka na Forum tym panuje.
Dlaczego?
Wszyscy tu piszący - jak wiemy - albo o porady się pytają, albo się też swymi dokonaniami chwalą,
albo innych pisemnych wypróżnień dokonują.
Rozpiętość tematów jest ogromna..
Od pojazdów poziomych, zdjęć, poprzez konstrukcje ram, do trybików, dzwonków, światełek
czy koloru skarpetek na dany Zlot odpowiednich.
Tomek i Ty swoje pojazdy na forum tym objawiliście.
Ja miałem ten zaszczyt, że osobiście je poznałem i ich dosiadłem.
Oczywistym jest więc, że osiągnięcia Wasze jak i Waszych pojazdów bliskie memu sercu są.
Podejrzewam, że nie tylko mojemu.
Wątek ten założyłem, aby dokonania Wasze należycie opisać i uczcić.
Poza tym pozytywnym i konstruktywnym zjawiskiem jest wyczynów sportowych porównywanie.
Jak już pewnie wszyscy zauważyli Wasze tegoroczne wyniki od wyników roku poprzedniego lepsze są.
I tego trzymać się należy.
Nie dodawajcie też z obłudną skromnością, że trasa była łatwiejsza, wiatry przyjazne bardziej itp. itd.
Jest postęp.
I niech Was w tym działaniu Bób wspomaga, stolec Wasz radosnym i przyjaznym czyniąc.
Amen.
Jak wiemy Bób w żołądku przetworzony w klasycznych rowerach jako dopalacz i przyśpieszacz działa.
W poziomach w czasie jazdy spowalnia.
W VaueMach zaś oszałamia.
Hans... Druhu...Twój wynik także moje serce podziwem napełnia.
Ale jako żeś od tych dwóch wspomnianych wyżej orłów starszy, przeto aby im dorównać (o ile tego pragniesz), lepszy i szybszy pojazd (wg.mnie) zafundować sobie powinieneś.
Lub obecny odpowiednio ulepszyć.
Tomek (tomOjo) np. bez bicia czy innych tortur powiedział mi, że na trasach 200, 250 km dużo lepsze średnie VeMemem niż jednośladem swym uzyskiwał.
Pięćsetka w VM lękiem go napełnia, gdyż zad ma wrażliwy i siodło w VM umieszczone różnych dolegliwości (po 200) mu przysparza.
Postanowiłem się poświęcić i model siodła (mój) jaki w jednośladzie (Orca) posiada
do VMa przysposobić. O ile on na to zgodę wyrazi.
Ty także o unowocześnianiu pojazdu swego pomyśl, albowiem wierzę iż potęga w Tobie wielka drzemie
(wszak 3 lata temu na 500 mego Caba pożyczać chciałeś) i wielu młodym tył swego pojazdu pokazać możesz.