Jestem po negocjacjach w zamku i utrzymałem stare ceny za łóżko - czyli płacimy 35pln za dobę, pozostało 5 miejsc w pokoju 16-toosobowym. Do końca maja muszę wpłacić zaliczkę.
W marcu podam konto na które będzie można wpłacać. Ustaliłem z Kasztelanem, że śniadania będą na sali rycerskiej w formie szwedzkiego stołu, cena ta sama czyli 25pln i cenę śniadania połączymy z ceną za nocleg co razem da nam 60pln za dobę. Jak po podwyżkach, to myślę, że jest zadowalająco.
Za obiadokolację cena również 25pln ( konsumpcja przy ognisku pod gwiazdami ) płacimy na miejscu ale nad tym jeszcze pracuję i temat w toku, szczegóły podam w późniejszym terminie.
Zmieniłem trasę w drugim dniu zlotu - nie będzie trasy na Chojnów dla chętnych na 100km lecz na Jawor z powrotem przez Świerzawę. Wytłumaczę się tym, że to trasa z pierwotnego założenia, którą zmieniłem pod wpływem sugestii, jednak uznałem, że być w pobliżu krainy wygasłych wulkanów i nie doświadczyć tych wrażeń na rzecz Równiny Chojnowskiej byłoby nie w porządku dla zamku, który urzęduje na wulkanie jako początek tej krainy.

))
Trasa krótka 60km, również została poprawiona, bo ominąć Dolinę Skory jest łatwo ale wrażenia z jazdy tamtą trasą pozostają niezapomniane i głęboko zapisane w duszy. Skansen G.H. uznałem za obowiązkowy nie dla muzeum lecz dla widoków zapierających dech i dla zjazdu w objęcia Prusickiego Potoku i wyłączyłem Pałac w Krotoszycach, choć temat dodatkowych 10km biegnący koło źródełka Św Jadwigi, Patronki Śląska będzie do omówienia;)))
Odezwę się w marcu.
Pozdrawiam