Russel Bridge - trzymam kciuki z tego pana. Obawiam się niestety, że Snoopy może nie być jeszcze produktem w zamyśle twórcy a tylko implementacją doświadczeń z prac nad "77" ale może zwyczajnie waży siły na zamiary. Doświadczenia w ich kręgach nie wskazują na wielkie szanse rozwinięcia produkcji. To wszystko tylko moje spekulacje wynikające z obserwacji rozwoju wydarzeń i uwag ludzi na różnych forach, w filmach itp. Niemniej w mojej przynajmniej ocenie jesteśmy gdzieś w okolicy jednego z punktów zwrotnych w historii. Szale się ważą. Jest przed, w trakcie albo już po temacie w umyśle twórcy.
Coś jeździ, coś się ściga, ktoś tam jeszcze inny tego używa. Ciągle są jeszcze szanse albo tylko znowu ja myślę życzeniowo. Oby nie. Trzymam za to kciuki chyba bardziej niż za 16kg velo z Niemiec (+ zestaw użyteczny ok 2kg).
https://www.youtube.com/@russellbridge/videosNo i odpisał mi, że nie planuje produkcji niestety. Natomiast pójdzie jeden egzemplarz do kogoś młodszego w klubie lokalnie i będzie nowy prototyp.