Autor Wątek: Sprzedam swój SWB  (Przeczytany 11548 razy)

paaj

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Sprzedam swój SWB
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 04, 2018, 03:37:26 pm »
I takie podejście najbardziej mi odpowiada:), ale muszę Cię rozczarować. Kalamitek nie będzie he he, bo części zapasowe mam obiecane  prosto od Terminatora - hamerykanskie. Ale ty nie boj, troszku się prundem doładuję i będziesz tylko za mną piaseczek z ząbków wypluwał :). Tak więc trenuj wytrwale i do zobaczyska :).

gajowy

• byle dalej i dalej
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 04, 2018, 06:07:16 pm »
Paaj- przede wszystkim dużo zdrowia, sam miewam kłopoty z kolanami, tak było właśnie w Bełchatowie o ile pamiętasz. Moja Optima Hopper byłaby dla Ciebie idealna, bardziej pionowa pozycja itd.. I teraz o co mi chodzi, pod koniec maja chyba będę się zamieniał na SWB, niby jestem dogadany z gościem. Jeżeli nie dojdzie do zamiany, a Ty nie sprzedasz do tego czasu i chciałbyś się zamienić na Optimę to ja jestem za. Twój rower znam z Bełchatowa, jeździłem na nim i mi bardzo odpowiada. ;) :)

paaj

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 04, 2018, 08:55:39 pm »
Dzięki za życzenia a co do Twojej optimy to jest to jakiś pomysł. Nie wiem tylko czy hamulce tarczowe nie przeszkadzają w przednim kole z silnikiem elektrycznym. I samo koło wymienił bym raczej na 20 cali. Ale zobaczymy, na dzień dzisiejszy nie mówię nie :), czas pokaże.

gajowy

• byle dalej i dalej
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 04, 2018, 08:59:34 pm »
Dzięki za życzenia a co do Twojej optimy to jest to jakiś pomysł. Nie wiem tylko czy hamulce tarczowe nie przeszkadzają w przednim kole z silnikiem elektrycznym. I samo koło wymienił bym raczej na 20 cali. Ale zobaczymy, na dzień dzisiejszy nie mówię nie :), czas pokaże.

Wymiana koła na 20" już zrobiona, :D obecnie rowerek wygląda tak:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=431881323923036&set=pb.100013035159199.-2207520000.1525463837.&type=3&theater

Oryginalny fotel nadal posiadam.

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 05, 2018, 09:10:21 pm »
@paaj - po Trzciance kula się jeden LWB - pionowata pozycja i możliwość  zelektryfikowania ;)
Pożegnam się tak jak tirówka wysiadająca od swojego klienta: Dużo zdrówka życzę ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

paaj

« Odpowiedź #20 dnia: Maja 06, 2018, 12:24:27 pm »
szydziu zgrywusie :). Wszystkie obcje będę rozważał, nawet wałęsające się poziomki ale to dopiero przyszłość. Zdrówka :)

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 18, 2018, 03:09:54 pm »
jak zwykle jak jest oferta to jak zwykle kasy brak ;/ i nawet nie ma jak odłożyć do sierpnia ;c

paaj

« Odpowiedź #22 dnia: Maja 19, 2018, 09:11:16 pm »
Brak kasy na pozioma to nie problem, może jeszcze na Ciebie poczeka. Miałem kilka ofert ale handlarzom nie oddam  :P , zbyt wiele mam z nim super wspomnień by oddać byle komu. Czekam więc na kogoś kto zapadł już na horyzontalną chorobę, lub ma zamiar się z nią zmierzyć  ;)

kenneth

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 19, 2018, 09:36:28 pm »
@Paaj - gdybym nie posiadał ZOX FWD i Hurricane'a - brałbym w ciemno ;)

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 19, 2018, 10:54:39 pm »
Kenneth, ten rower jest za duży dla Ciebie , do pedałów nie dosięgniesz :) paaj- jak masz oferte to sprzedawaj :) Nie czekaj :)

kenneth

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 19, 2018, 10:56:55 pm »
@Danielasty... Znowu się wpieprzasz między wódkę a zakąskę. I w dodatku robisz to źle. Nie było cię w Szczecinie? Nie było. A ja ten rower tam w 2012 roku objeżdżałem.
Nie wiesz? To morda w kubełek i nie bulgotaj :D

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 19, 2018, 11:51:38 pm »
serio dosięgłeś? tzn Storm dał radę pojechać? Kurczę, jak wsiadałem na rower storma to pedały przy udzie miałem... Myślałem że jednak nie dał rady :)

szydziu

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 20, 2018, 10:23:33 pm »
Czekam więc na kogoś kto zapadł już na horyzontalną chorobę, lub ma zamiar się z nią zmierzyć  ;)
2 maja na zakupach moją zaczepił jej kolega z pracy szukający "takiego roweru co jak masz chory kręgosłup - no wiesz takiego jak Twój" :-) Gdyby wtedy mój najmłodszy nie wpadł na pomysł pobiegania po markecie to wziąłbym od niego numer. Zanim spacyfikowałem młodego tamten koleś był już za kasą...

paaj

« Odpowiedź #28 dnia: Maja 21, 2018, 07:56:49 pm »
Odezwał się do mnie Marcin. Nie wiem czy to kolega z pracy Twojej żony ? Jeżeli nie to zawsze możesz mu przez małżonkę podać mój nr telefonu lub odesłać na stronę z ogłoszeniem. Dla znajomych moich znajomych też będzie rabacik w granicach rozsądku :)

szydziu

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #29 dnia: Maja 21, 2018, 09:55:23 pm »
Z Trzcianki?