forum.poziome.pl
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Powstał regulamin forum.poziome.pl
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Rowery poziome - forum dyskusyjne
»
Techno
»
prośba o opinię
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: prośba o opinię (Przeczytany 4018 razy)
lechulysy
wyczynowiec na poziomie
prośba o opinię
«
dnia:
Marca 19, 2018, 08:40:24 pm »
Witam
świadomy odsądzenia od czci i wiary oraz zbanowania przez admina z powodu pytania nie na temat mam mimo wszystko nadzieję, że ktoś się zlituje i podpowie czy warto kupić ten
ROWER
obiecuję, że będę go używał z obrzydzeniem i tylko w chwilach gdy moi synowie przystawią mi pistolet do głowy mówiąc z uśmiechem: "tato, przejedziesz się z nami do lasu?"
Leszek
Mociumpel
całkiem inny wariat
Odp: prośba o opinię
«
Odpowiedź #1 dnia:
Marca 20, 2018, 12:05:00 am »
Jeśli będziesz jeździł z chorągiewką ponad głową - "jestem poziomalem i odbywam karę" to każdy Ci wybaczy.
A rower jest OK.
DeVilio
całkiem inny wariat
Chill... tylko chill nas uratuje.
«
Odpowiedź #2 dnia:
Marca 20, 2018, 09:35:31 am »
Pozostaje jeszcze kwestia legalności sprzętu, czy sprzedający ma dowód zakupu itd. Bo wpakujesz 2.5k i ktoś nagle rozpozna swój rower...
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż
Inc0
wyczynowiec na poziomie
«
Odpowiedź #3 dnia:
Marca 20, 2018, 07:33:36 pm »
carbon rama , osprzet XT i 2500pln jesli jest cacy i legal bierz , ale jak na moje gusto podejrzanie tanio zadbaj o sprawdzenie legalności i bardzo skrupulatnie obejrzyj rame i osprzet pod kątem uszkodzeń/zużycia bo jesli sie okaze że trzeba praktycznie wszystymienic to dojda ci ekstra koszty a nie sadze że celujac w rame z carbonu wepchasz w nią osprzet alivio. innym aspektem jest sama rama carbon gdy dostanie łupnie ponad swoja wytrzymałośc sie nie wygnie sie jak amelinium tylko strzeli mogła być złamana i naprawiona co by mogło tłumaczyc taka cene w skrócie bądz skrupulatny i ostrozny hura optymizm zostaw w domu a wez ze soba jakiegos marude
. powodzenia
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.
hansglopke
całkiem inny wariat
Zduńska Wola
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marca 20, 2018, 09:09:06 pm »
I zastanów się nar rękojmią. Przejedziesz się raz do lasu i sobie przypomnisz jak d. boli, nadgarski, kark.......
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy
"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp
tomo
całkiem inny wariat
SWB DIY
«
Odpowiedź #5 dnia:
Marca 21, 2018, 07:17:14 am »
Tu masz ten sam na Allegro:
http://allegro.pl/bergamont-platoon-8-9-carbon-deore-xt-rock-shox-i6995761485.html
Opis- razem z opisem kredytu- wygląda jak zerżnięty z jakiejś strony. Facet w negatywach ma zarzuty wciskania podróbek. Platoon'y zaczęli produkować w 2009, a tu roku produkcji brak. I coś tanio jak na karbą.
lechulysy
wyczynowiec na poziomie
«
Odpowiedź #6 dnia:
Marca 25, 2018, 07:04:28 pm »
dzięki za pomoc;
temat do zamknięcia - rower nabyty (inny niż ten znaleziony, używany Cube z pobliskiego second hand) wypróbowany dzisiaj w lesie i bardzo mi pasuje
Leszek
DeVilio
całkiem inny wariat
Chill... tylko chill nas uratuje.
«
Odpowiedź #7 dnia:
Marca 27, 2018, 08:50:05 am »
Piony są fajne ale czasem, poziom to jednak zupełnie inny poziom jest, zupełnie inna wygoda jeżdżenia.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż
fdx
całkiem inny wariat
«
Odpowiedź #8 dnia:
Marca 27, 2018, 10:11:16 am »
Niby inna wygoda ale jak mam na chwilkę do sklepu wyskoczyć w mieście to też wybieram pionowca. moja poziomka to raczej taki krążownik wyprawowy. na krótkie wypady na miasto jednak wolę pionowy rower.
Poziomka... bo ostre koło jest zbyt mainstreamowe...
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
forum.poziome.pl
»
Rowery poziome - forum dyskusyjne
»
Techno
»