Witam. Mam na sprzedaż swój rower leżący teadpole robiony specjalnie na zamówienie wg. planów składany i spawany przez Pana Krzysztofa Binko - jego wiele udanych konstrukcji można zobaczyć na forum. Spawany był spawarką migomat w osłonie gazu CO2 - spawy są bardzo solidne i estetyczne - byłem w tej sprawie skonsultować się specjalnie z emerytowanym spawaczem, bo wiadomo, bezpieczeństwo jest najważniejsze.
Rower ma z tyłu amortyzację, stożkowe felgi zarówno z przodu jak i z tyłu, piasty na łożyskach maszynowych z przodu 2 hamulce tarczowe, vbrake z tył elegancko daje radę. Wyposażony jest w 6 przerzutek z tyłu i 3 na przednim dużym kole. Siedzenie pochodzi od pana Kaczmarka z Kalisza - najlepsze i najwygodniejsze - na tych z rocka nie da się jeździć

Rower sprzedaję z napędem elektrycznym.
W rowerze zamontowany jest silnik przekładniowy BLDC (bezszczotkowy) z wbudowanym wolnobiegiem, na przekładni planetarnej.
Akumulator LI-ION zbudowany z nowych japońskich ogniw pryzmatycznych sanyo 15,5Ah 36V - w sumie 50 ogniw po 22zł/szt + BMS (elektronika sterująca baterią)
Sterownik na 36V 250w obsługujący manetkę i klamki hamulcowe, współpracujący z silnikami hallotronowymi.
Rower rozwija przepisową prędkość 25-28km/h w zależności od wagi kierowcy. Zasięg jest nie mniejszy niż 40km na jednym ładowaniu bez pedałowania!
Rower zbudowany na masę około 80kg i wzrost nie mniej niż 176cm. Można regulować support i wysunąć go około 10cm. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem, wstawiam zdjęcia jak wygląda teraz. Ceną za rower z napędem elektrycznym 3000zł. Sprzedaję go po kosztach zrobienia, ponieważ przerobiłem matixa na rower elektryczny, a 2 poziomek nie mam za bardzo gdzie trzymać.