Witajcie na poziomie!
Dziś właśnie, poprzez różne zawirowania zgłosiła się Pani z organizacji tzw. "Dni Bełchatowa" w kwestii przedstawienia w trakcie ww. moich rowerków. Po namyśle zaproponowałem jej, że może także przyjechało by kilka innych osób i byśmy wspólnie przedstawili nasze poziome idee.
Otóż (!) jest pomysł coby się spotkać i zaprezentować nasze rowery na "Dniach Bełchatowa" w sobotę 27 czerwca 2015r.
Wstępnie: zwrot kosztów podróży, obiad (katering lub idziemy gdzieś...), piwo (lub inny napój). Mam przedstawić ewentualne koszty tzn., że moglibyśmy sobie wybrać miejsce do jedzenia i wypicia

. Jednocześnie w związku z wcześniejszym dobrze by było mieć listę potencjalnych chętnych i ich koszty podróży.
W poniedziałek Pani chciałaby mieć wstępny kosztorys, w związku z tym proszę Was o w miarę szybkie zastanowienie się kto i w "jakiej cenie" chciałby i mógłby zawitać 27 czerwca do Bełchatowa.
Napomknąłem także o ewentualnym zgraniu "Dni Bełchatowa" z "Zlotem rowerów poziomych" w następnym roku i to jest do przemyślenia.