Autor Wątek: Małe spotkanie, mini zlot w Bełchatowie - propozycja.  (Przeczytany 29777 razy)

Tef

• całkiem inny wariat
Małe spotkanie, mini zlot w Bełchatowie - propozycja.
« dnia: Stycznia 23, 2015, 09:31:40 pm »
Witajcie na poziomie!
Dziś właśnie, poprzez różne zawirowania zgłosiła się Pani z organizacji tzw. "Dni Bełchatowa" w kwestii przedstawienia w trakcie ww. moich rowerków. Po namyśle zaproponowałem jej, że może także przyjechało by kilka innych osób i byśmy wspólnie przedstawili nasze poziome idee.
Otóż (!) jest pomysł coby się spotkać i zaprezentować nasze rowery na "Dniach Bełchatowa" w sobotę 27 czerwca 2015r.
Wstępnie: zwrot kosztów podróży, obiad (katering lub idziemy gdzieś...), piwo (lub inny napój). Mam przedstawić ewentualne koszty tzn., że moglibyśmy sobie wybrać miejsce do jedzenia i wypicia  :). Jednocześnie  w związku z wcześniejszym dobrze by było mieć listę potencjalnych chętnych i ich koszty podróży.
W poniedziałek Pani chciałaby mieć wstępny kosztorys, w związku z tym proszę Was o w miarę szybkie zastanowienie się kto i w "jakiej cenie" chciałby i mógłby zawitać 27 czerwca do Bełchatowa.
Napomknąłem także o ewentualnym zgraniu "Dni Bełchatowa" z "Zlotem rowerów poziomych" w następnym roku i to jest do przemyślenia.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

paaj

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Małe spotkanie, mini zlot w Bełchatowie - propozycja.
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 23, 2015, 10:16:43 pm »
Skoro VIII zlot ma być tydzień wcześniej, to może uda mi się podskoczyć z Łodzi. Co do kosztów to nie mogę nic powiedzieć bo nie wiem na stówę czy będę. Nawet jeżeli kasy nie będzie, to będzie mi miło gościć w Bełchatowie:).

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 24, 2015, 12:54:03 am »
Ja do Bełchatowa na litrze pepsi  obrócę, więc koszty znikome.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 24, 2015, 01:04:59 am »
Ja do Bełchatowa na litrze pepsi  obrócę, więc koszty znikome.

Ty mi nie pitol czyli +stówa do budżetu  ;).
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 24, 2015, 01:23:05 am »
To jeszcze z rodziną pogadam i może w więcej poziomów dojefziemy.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 24, 2015, 02:26:36 am »
27.06 odpada - jestem na koncercie Judas Priest w Łodzi.

M63

• kolarz na poziomie
    • Moje Poziomki :)
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 24, 2015, 12:11:26 pm »
chętnie  się zjawię :) tylko czy druga połowa czegoś nie wymyśli :) 
( opcja : powrót z Gdyni przez Bełchatów :)  )
Nie wstanę ,
TAK będę leżał !!!

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 24, 2015, 10:54:34 pm »
To jeszcze z rodziną pogadam i może w więcej poziomów dojefziemy.

Spoko! Nawet myślę że swojego dostawczego z jakimś przykładowym obciążeniem to musisz wziąć!

@live_evil szkoda, a o której masz ten koncert? W sumie to nie mamy jeszcze ustalonej godziny/godzin prezentacji (kurcze także w jakiej formie?) naszych pojazdów, może wpadłbyś na początek?

Nie widzę przeciwwskazań  :).

Kto jeszcze? Łódź? - przecież was tam kilku jest (@paaj'a już wliczam)

Myślę jeszcze o jakichś materiałach w rodzaju wizytówki, mini plakaty (A5) do rozdania zainteresowanym podczas prezentacji-pokazu-wystawy, może jeszcze coś innego itp. itd.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2015, 10:57:42 pm wysłana przez Tef »

DrewnianaTrajka

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 25, 2015, 03:16:41 am »
Mój dostawczak już dawno odbył ostatnią podróż na Herby.

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 25, 2015, 12:50:34 pm »
Mój dostawczak już dawno odbył ostatnią podróż na Herby.

Szkoda...

Z rodziną jak najbardziej, a jeśli nie to mógłbyś wszystkie rowery przywieść?
W sumie chodziłoby o to aby możliwie jak najwięcej i różnych typów poziomek pokazać.
Ja wystawię szklane SWB oraz sklejkowe: trajkę i SWB.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2015, 12:53:04 pm wysłana przez Tef »

DrewnianaTrajka

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 25, 2015, 01:30:17 pm »
Doczepię przyczepkę i załaduję wszystkie egzemplarze ewentualnie na kołach dojedziemy.

andrej

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 25, 2015, 08:11:48 pm »
Od 27 czerwca mamy zarezerwowany domek w Bieszczadach, ale na spotkanie niedaleko miejsca zamieszkania się zjawimy.
Potwierdzam. Będziemy na trzech trajkach. Bieszczady zaczekają.

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 25, 2015, 10:42:40 pm »
@hansglopke i @andrej - no i fajnie.  :)

DrewnianaTrajka

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 26, 2015, 10:24:25 am »

Podobnie.. oczekuję wstępnie problemów wydolnościowych, na czerwiec mam zaplanowanych już więcej imprez niż weekendów, a jeszcze "urlopu" nie zamówiłem.
Skoro w tym roku nie "zjadę się" w trasie na zlot/powrotnej.. To może da się uzbierać jakąś ekipę i pojedziemy razem? :)

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 27, 2015, 04:24:38 pm »
Podobnie.. oczekuję wstępnie problemów wydolnościowych, na czerwiec mam zaplanowanych już więcej imprez niż weekendów, a jeszcze "urlopu" nie zamówiłem.
Skoro w tym roku nie "zjadę się" w trasie na zlot/powrotnej.. To może da się uzbierać jakąś ekipę i pojedziemy razem? :)

Tak to ja nie dam czasowo rady. Jeśli mi się uda przyjechać na zlot to zaraz po z powrotem na kilka dni do pracy i dopiero wolne w ww sobotę.

Myślę żeby rozesłać parę tygodni wcześniej do różnorakiej regionalnej prasy (lokalni zjawią się siłą rzeczy) zajawkę o prezentacji-pokazie. Dodatkowo zawrzeć linki do konkretnych  sensownych wiadomości o poziomkach, coby bzdur nie napisali  :). I tu pytanie, macie jakieś konkrety?
Ponadto zorganizowałbym jakieś wizytówki + QRT (kiedyś już o tym na naszym forum było), może niewielkie ulotki tak z A5. Pomysły, rady, grafiki, tekst?

DrewnianaTrajka