Jako że jestem w trakcie dyskusji z Panią Wice-Dyrektor Zespołu Szkół nr 5 w Gdyni Orłowie to jeszcze za dużo nie mogę powiedzieć (jest jeszcze rok szkolny i musi przedyskutować to z konserwatorem, czy da radę rozstawić łóżka). Jak mówi Szydziu, sytuacja jest dość mocno dynamiczna, dopiero w poniedziałek będę miał dokładniejsze info.
Jestem po spotkaniu z Panią Dyrektor.
Warunki. Do naszej dyspozycji byłaby tylko część szkoły (w postaci auli i stołówki), korytarz (z kiblami pod ręką). Spanie raczej na materacach we własnych śpiworach.
Jakby brak pościeli był bardzo wielkim problemem, to musiałbym rozmawiać dalej (jest problem z wietrzeniem pościeli z magazynów, w dalszym ciągu są zajęcia w szkole).
Podobnie z łóżkami. Są, ale musiałyby być skręcone (i rozkręcone w niedzielę). Konserwator jest bardzo nerwowy w tej kwestii i musiałby zrobić to sam.
Prysznice są dostępne w drugiej części szkoły (przy sali gimnastycznej), ta część byłaby zamykana na noc (np. o 23, kwestia do dyskusji z "portierem").
Do zastanowienia jest kwestia gdzie trzymamy rowery: czy na małym korytarzu (który będzie do naszej dyspozycji), czy w dużym holu (zamykanym po wspomnianej godzinie).
Przy takich założeniach koszt 30zł/osoby za oba noclegi plus 200zł dla portiera.
Akceptowalne?