No mamy na dwie noce rezerwację w Willi Strzelnica. Rozumiem, że będzie nas pięcioro (Franca nie będzie). 300 PLN za cały 5-osobowy pokój za noc. Czyli razem za wszystkie osoby, za dwie noce 600 PLN. Właśnie mnie tknęło, że na początku uzgadniałem warunki jednej nocy dla pięciu osób, a drugiej - dla czterech, z możliwością rozszerzenia o jedną osobę na obie noce. A teraz usłyszałem, że cena jest za pokój, a nie od osoby. Albo coś źle pamiętam. Miejsca parkingowe w cenie pokoju. Przechowywanie rowerów w garażu - również. Niestety restauracja hotelowa nie będzie obsługiwała gości, bo są rezerwacje całej restauracji w niedzielę (a w sobotę będą przygotowania do tych przyjęć, więc też nie można na restaurację liczyć). Miejsce na ognisko jest; kiedyś był tam grill, ale podobno zaginął. Na kurs strzelania nie ma co liczyć, bo strzelnica nieczynna.
EDIT: Gdyby nas było więcej niż 5, to może niech osoby, które przyjadą samochodami, wezmą ze sobą materace, bo na hotelowe łóżko polowe nie liczyłbym. W sumie to nie wiem, jaki jest limit osób dla tego pokoju, ale w czasie rozmowy przez telefon, parę miesięcy temu, chyba usłyszałem, że dość elastyczny.