@Mysh - Ty masz pozioma. Do którego NIKT sobie nie rości żadnych praw. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości w tej sprawie, to wynikają one tylko i wyłącznie z Twojego nastawienia w tej chwili.
Wiesz, choć sobie myślisz o mnie nie wiadomo co najgorszego to mam tyle dumy w sobie że będę się sam dla siebie źle czuł z tym że jeżdżę na "ramie" którą komuś prawie że ukradłem... dziękuję bardzo ale sam dla siebie powiem nie, powiedziałeś co chciałeś nie chcę Ci za nią zapłacić ze swoich powodów, Ty nie chcesz jej ze swoich...
Gdybyś chciał mi ją dać jak twierdzisz to byś nie puszczał tutaj takiego "smroda" jak to że mam się poczuć i Ci za nią zapłacić, jeżeli puściłeś to powinieneś się liczyć z faktem że ta druga strona ma na tyle godności siebie że wzgardzi takim wymuszonym "podarunkiem"
Teraz Ty jesteś jakoby na niej stratny i skoro napisałeś pierwszego posta że powinienem się poczuć i za nią zapłacić a skoro tego nie zrobiłem to znaczy że nie powinienem jej używać - proszę także byś uszanował moją wolę w tym wątku i ewentualne "roszczenia maile itp" przeniósł do mnie na PW bo myślę że ten wątek jakoby o mnie jest już dostatecznie zaspamowany...