Powstał regulamin forum.poziome.pl
Absolutely nie ja... ja dopiero dzisiaj jechałem do roboty i... chwilowo moje nogi protestują... Muszę je uczyć chyba od nowa odpowiedniej pracy dla mnie
Przyznać się! Który to wczoraj ok. 16.00 taszczył po schodach przy tunelu Trasy W-Z żółty rower poziomy?
ja dzisiaj pierwszy raz po wyjsciu z kajaka, tez mialem problemy z przestawieniem napedu z rąk na nogi
Cytat: gemsi w Sierpień 22, 2011, 02:19:33 pmja dzisiaj pierwszy raz po wyjsciu z kajaka, tez mialem problemy z przestawieniem napedu z rąk na nogi Wstyd się przyznać - w tym roku więcej km przewiosłowałem niż przedeptałem ale podobieństwa są - w kajaku i na rowerze utrzymuje się prawidłową postawę - nóżki do przodu
Przyznać się! Który to jechał dzisiaj ok. 21.25 poziomką w towarzystwie rowerzysty pionowego ścieżką rowerową wzdłuż muru, wiodącą do parku Agrykola? Przy okazji - pozdrawiam "współplemieńca"
często-gęsto ktoś mnie wita lub pozdrawia, a ja nie mam bladego pojęcia, kto zacz
widzialem dzisiaj okolo 20stej Macka jadącego po Puławskiej swoim osakwowanym lowracerem, Macku, dorzuc wiecej świateł z tyłu, ew. naszyj odbask na chorągiewkę, bo strasznie słabo Cię widać