Witam
Właśnie niedawno (ok. 2 miesiące temu) skończyłem swoją pierwszą poziomkę - LWB i wkraczam w ten świat mocno zdziwiony, jakie to fajne. Rowerami nałogowo jeżdżę od 3 roku życia a od 15 lat prowadzę serwis rowerowy, stąd zrobienie takiego cudaka nie stanowiło większego problemu. W moim modelu zastosowałem kilka ciekawych rozwiązań, których jeszcze u nikogo nie spotkałem i jest to konstrukcja bardzo solidna. A zachwalam ją dlatego, że chciałbym go sprzedać, gdyż po 2 miesiącach użytkowania stwierdziłem, że stosowniejszy do moich potrzeb byłby jednak SWB i przyszło mi do głowy kilka nowych pomysłów. A że posiadam już 11 rowerów to "trochę" zaczyna mi brakować przestrzeni, tym bardziej, że nie jest to mały rowerek. Szczegółowy opis (a jak mi się uda to i zdjęcia) zamieszczę w "sprzedam,kupię". Byłbym wdzięczny za przekazanie tematu komuś zainteresowanemu takim rowerem. Chciałbym go sprzedać w miarę szybko, żeby przed sezonem (choć u mnie tzw "sezon" trwa cały rok) zrobić sobie nowy, bo w tym sezonie zmieniam pion na poziom. Pozdrawiam