Autor Wątek: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011  (Przeczytany 196781 razy)

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
Odp: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011
« Odpowiedź #210 dnia: Sierpnia 24, 2011, 05:42:02 pm »
A jak to jest z osobom która się nie zgłosi na zlot w podanym przez organizatora terminie ?
Ja np. jeszcze nie jestem pewny czy będę, a i do tego nawet jakbym wiedział nie mam możliwości wpłaty wpisowego na konto bankowe organizatora.

Jeśli się uda, to pewnie po prostu "wpadnę" na zlot, a wieczorem bym pewnie rozbił namiot w ośrodku,
jeśli nie znajdę innego noclegu, a znaczku/koszulkę/dyplomu sobie nie życzę.
Czy to jest możliwe, i jaka opłata będzie w takim przypadku, i czy można zapłacić na miejscu ?

Dziękuję z góry :)

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #211 dnia: Sierpnia 25, 2011, 03:53:58 pm »
A jak to jest z osobom która się nie zgłosi na zlot w podanym przez organizatora terminie ?
Ja np. jeszcze nie jestem pewny czy będę, a i do tego nawet jakbym wiedział nie mam możliwości wpłaty wpisowego na konto bankowe organizatora.

Jeśli się uda, to pewnie po prostu "wpadnę" na zlot, a wieczorem bym pewnie rozbił namiot w ośrodku,
jeśli nie znajdę innego noclegu, a znaczku/koszulkę/dyplomu sobie nie życzę.
Czy to jest możliwe, i jaka opłata będzie w takim przypadku, i czy można zapłacić na miejscu ?

Dziękuję z góry :)

Pozzz

w regulaminie jest wszystko opisane za jakie świadczenia płacimy. Jeśli nie zapłacimy, to mamy tylko to, że się wspólnie w sobotę przejedziemy i nic więcej. Indywidualnie niestety odpłatności są wysokie, po cenach oferowanych przez ośrodek wczasowy oraz w miejscach zwiedzania, a to jest dość sporo. Jeśli będą jeszcze wolne miejsca po wyznaczonym terminie, to osoba która w ostatniej chwili zdecyduje się na wpłacenie wpisowego, będzie dopisana do listy zlotowiczów. Ale to jest ryzyko, będzie/niebędzie miejsce. A przecież to tylko 70zł za pełne świadczenie.

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #212 dnia: Sierpnia 25, 2011, 04:07:47 pm »
Co do rozmiaru koszulek - bo nie znalazłem miejsca gdzie by to podać, dla mnie XL.

storm

• Gość
« Odpowiedź #213 dnia: Sierpnia 25, 2011, 06:20:19 pm »
Dla mnie też XL poproszę :)

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
« Odpowiedź #214 dnia: Sierpnia 25, 2011, 07:44:43 pm »

Jeśli będą jeszcze wolne miejsca po wyznaczonym terminie, to osoba która w ostatniej chwili zdecyduje się na wpłacenie wpisowego, będzie dopisana do listy zlotowiczów. Ale to jest ryzyko, będzie/niebędzie miejsce. A przecież to tylko 70zł za pełne świadczenie.

Tak tak, 70zł to okazja nawet jeśli chodzi tylko o koszty dwie nocy pod dachem ;) a gdzie reszta.
Mi raczej chodzi o to że nie mam jak z zagranicy wpłacić wpisowe na konto organizatora.
Znaczy jest to możliwe owszem, ale z dodatkowym kosztem od 100Zł ! (tak, fajne tutaj mamy banki i ich prowizje)
No to najwyżej się razem przejedziemy, i to jest coś ;)

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #215 dnia: Sierpnia 25, 2011, 07:45:34 pm »
A dla mnie M - jeśli będzie wersja damska, to damską poproszę, a jak nie, niech będzie co będzie - byleby M :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #216 dnia: Sierpnia 25, 2011, 07:51:54 pm »
Panowie od XL!!! to dla facetów 2m z brzuszkiem. Ale i takie się znajdą.

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #217 dnia: Sierpnia 25, 2011, 08:07:03 pm »
trajk'o.. Dogadaj się z kimś, kto jedzie :)

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #218 dnia: Sierpnia 25, 2011, 10:01:21 pm »
Tak z ciekawości, jaka ilość uczestników jest aktualnie zgłoszona?

W kwestii koszulki dla mnie L - jestem długi i bez brzuszka jak na rowerowego anorektyka przystało ;)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2011, 09:52:24 am wysłana przez Yin »

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #219 dnia: Sierpnia 25, 2011, 10:26:55 pm »
trajk'o.. Dogadaj się z kimś, kto jedzie :)

Zalatwione ;)

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #220 dnia: Sierpnia 25, 2011, 11:40:28 pm »
To ja poprosze L i XL
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #221 dnia: Sierpnia 26, 2011, 07:13:09 am »
Ja M i L

storm

• Gość
« Odpowiedź #222 dnia: Sierpnia 26, 2011, 09:10:34 am »
Hmm, to skoro XL to za duża może być to ja poproszę L i XL. Jeśli koszt będzie większy - dopłacę różnicę :)

Dziękuję :)

NPX

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #223 dnia: Sierpnia 26, 2011, 01:04:42 pm »
Ja mam nadzieję, że uda mi się wpaść... Zgłoszenia jeszcze nie wysłałem... Ale o miejsce się nie martwię bo spać będę w domu... Mam tylko 27km do Szczedrzyka. Gorzej, że nie wiem jak z czasem... Mam nadzieję, że uda mi się to ustalić do środy (ostateczny termin zgłaszania się jak rozumiem). JA NADAL NIE WIDZIAŁEM POZIOMKI NA WŁASNE OCZY >:( A TAK BYM CHCIAŁ SIĘ PRZEJECHAĆ :'(
A tak swoją drogą to może by tak przedstawić trasy na zlocie jakie będą! Google Earth daje możliwość przygotowania trasy i zapisania jej do formatu .kmz i .kml. Taka trasa ma nawet profil wysokościowy. Ja mogę przygotować tylko niech ktoś z organizatorów podeśle opis planowanej trasy /jak są to obie/. Potem się to tylko udostępni i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to tylko trzeba zainstalować Google Earth i otworzyć plik.

Po zlocie można by wrzucić przez panoramio zdjęcia z trasy na mapki w Google Earth trasa była by dalej dostępna jako plik do ściągnięcia. Jak by ktoś chciał powspominać to otwiera pliczek z trasą i wzdłuż trasy ogląda sobie zdjęcia...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2011, 02:55:04 pm wysłana przez NPX »

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole