Autor Wątek: ZLOT 2009  (Przeczytany 80264 razy)

staskiewicz

• kolarz na poziomie
Odp: ZLOT 2009
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 04, 2009, 08:44:03 pm »
Live_Evil, tzn. M.Kaczmarek już nie urzęduje obok Forda? A gdzie przy Złotej, bo niebawem będę w Kaliszu to wpadnę. Warto by założyć nowy wątek o Kaliszu/Aero-Biku przecież to polska Mekka rowerów poziomych...

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 05, 2009, 12:10:05 am »
Live_Evil, tzn. M.Kaczmarek już nie urzęduje obok Forda? A gdzie przy Złotej, bo niebawem będę w Kaliszu to wpadnę. Warto by założyć nowy wątek o Kaliszu/Aero-Biku przecież to polska Mekka rowerów poziomych...

Nie pamiętam dokładnego adresu, trzeba jechać Złotą OD centrum, przeciąć Wojska Polskiego, następnie Stańczukowskiego i po jakiś 500-800 metrach po lewej stronie będzie droga z płyt betonowych, ta droga doprowadzi do warsztatu Maćka. A najlepiej to zadzwoń i się zapowiedz, przy okazji możesz się o dokładny adres zapytać :-)

A jak obecnie wygląda sytuacja w Ostrowie? Jeżdzą tam jeszcze jakieś poziomki?
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2009, 12:11:56 am wysłana przez live_evil »

staskiewicz

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 05, 2009, 10:37:45 am »
Tak się składa, że w Ostrowie już nie mieszkam, ale bywam co najmniej raz w tygodniu. Niedawno widziałem się z p. J. Dźbikiem, który skonstruował swój nowy rower. On na pewno w Ostrowie był pierwszy, zbudował kilkanaście rowerów i twierdzi, że jako jedyny przetrwał.  W ubiegłym tygodniu przed  firmą "śmignął" mi żółty LWB z Aero-Bike'u (charakterystyczna konstrukcja i naklejki) ale nie wiem czy to ktoś przejazdem, czy z Ostrowa. U nas z bratem sytuacja wygląda tak, że brata potrącił w 2002 roku samochód jadąc moim LWB, właśnie tego dnia kupił nowa ramę SWB (tzw. zetkę) i jakoś tak się złożyło, że do dziś leży w częściach. Ja swojego zaś nie naprawiłem... Jest jeszcze Romek Lis, który trochę później "związał" się z Aero-Bike'm i z tego co rozmawialiśmy chce rower odbudować a właściwie już to robi. My też z bratem przymierzamy się aby chociaż poskładać tego SWB. Zatem sprawy "na poziomie" w Ostrowie odżyją.

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 10, 2009, 08:11:13 pm »
Serdecznie zapraszamy wszystkich posiadaczy i miłośników rowerów poziomych na ogólnopolski zlot.

Witam.

Czyli, jeśli dobrze liczę, impreza jedną osobę ma kosztować 40 (żywność) + 30 (wpisowe wczesne) + 32 (dwie noce) + 9 (pościel), razem 111zł?

I to wszystko przelewem na konto? Czy za nocleg płacimy gdzie indziej?

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 11, 2009, 03:36:20 pm »
Tak całość kosztuje 111 zł. Najlepeij przelewem.
Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych o e-maila do mnie igor@cyklotur.com z podaniem imion i nazwisk uczestników. Konto do przelewu podaję w mejlu zwrotnym.
Pozdrawiam,
Igor
Igor Czajkowski
moja pasja to wyprawy rowerowe

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 11, 2009, 03:43:07 pm »
Czy ktoś planuje zjawiać się przed zwolnieniem pokoi i zakwaterowaniem? Mam opcje dojazdu pociągiem na mniej więcej 13:30 i 19 i zastanawiam się czy będzie z kim pogadać jeśli przyjadę wcześniej :)
Jakub Sałata

nahtah

• całkiem inny wariat
  • Obieżyświat w poziomie
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 24, 2009, 12:56:51 pm »
Taki zlot - to marzenie:)  Parada rowerów Jelenia Góra 2009

www.muzyczneradio.com.pl
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 26, 2009, 03:43:20 pm »
Witam,
Pod podanym linkiem jest szczegółowa mapka dojazdu do ośrodka. Zważywszy na trochę nieasfaltowe drogi przed samym ośroddkiem, zalecam dojazd samochodem. Osoby które będą dojeżdżać poziomkami bezpośrednio do ośrodka proszę o kontakt - mogę podjechać samochodem do szosy i zabrać do ośrodka.
http://cyklotur.com/home/530/ftp/user/gfx/zlotdojazd1.jpg
Pozdrawiam,
Igor
Igor Czajkowski

flevonautik

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 27, 2009, 07:44:34 pm »
Czy mógłbym do was dołączyć w niedzielę rano i wziąść udział w tej imprezie? Będę w okolicy z rodziną (sobota) ale niedzielę już bym miał wolną. Jeżeli byłoby to możliwe, przyjechałbym do ośrodka i razem z wami podążył do jeziorka Maltańskiego?.

Dane osobowe przesłać na priv. czy na forum?

pzdr. Flevonautik

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 29, 2009, 02:34:36 pm »
Szczegóły lepiej na priv.
Myślę, że większa część zlotowiczów w niedziele przejedzie z ośrodka do Poznania samochodami i tam dopiero będziemy krążyć na poziomkach i taki mam w tej chwili plan na niedzielę, ale zweryfikujemy to na zlocie w piątek wieczorem.
Pozdrawiam,
Igor
Igor Czajkowski

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 29, 2009, 02:40:03 pm »
W poniedziałek zamykam zapisy na zlot. Chętnych proszę w takim razie o pilny kontakt - igor@cyklotur.com

Na stronie http://www.cyklotur.com/x_C_X__P_NEWS.html?PZTA=&news=53010203 znajduje się zaktualizowany program zlotu i dokładna mapka dojazdu.

Pozdrawiam,
Igor
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2009, 03:23:43 pm wysłana przez igorc »
Igor Czajkowski

istrii

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 30, 2009, 08:15:32 pm »
Panowie czy ja dobrze widziałem dziś na TVN w pogodzie że nasz łikend ma być niezbyt ciekawy i że może padać?
Oj co by się ich prognozy nie sprawdziły.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 30, 2009, 10:50:57 pm »
Kto by tam wierzył, co w telewizji pokazują.
Pojedziemy, zobaczymy.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 31, 2009, 04:57:39 am »
Szczegóły lepiej na priv.
Myślę, że większa część zlotowiczów w niedziele przejedzie z ośrodka do Poznania samochodami i tam dopiero będziemy krążyć na poziomkach i taki mam w tej chwili plan na niedzielę, ale zweryfikujemy to na zlocie w piątek wieczorem.

Ja myślę, że przy dobrej pogodzie będzie paru chętnych, by z ośrodka do Poznania dojechać jednak rowerami :)

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 31, 2009, 12:02:49 pm »
Ja myślę, że przy dobrej pogodzie będzie paru chętnych, by z ośrodka do Poznania dojechać jednak rowerami :)

Dokładnie, zwłaszcza jeśli tak jak ja przyjadą pociągiem. Pewnie podzielimy się na 2 grupy i już, w końcu nie ma sensu zostawiać samochodów i rzeczy w ośrodku po wykwaterowaniu.
Jakub Sałata