No no zaczyna nabierać kształtów
.
- Na główce (tu raczej nie powinno się nić dziać ale dmuchać na zimne nie zaszkodzi
)
- Pod siedzeniem (najbardziej ''wrażliwe miejsce'' )
- W tylnym trójkącie ( jeśli zaobserwujesz brak sztywności bocznej - rozmawialiśmy o tym ). Plus wzmocnienie w tym miejscu dodatkowo chroni sakwy przez obcieraniem o koło.
Ciekawi mnie zastosowanie rurki nad korba, czyżby mocowanie na GPS?
- na główce nie trzeba, rura nosna jest tak przycieta ze niejeako "obejmuje" rurę główki ramy
- pod siedzeniem jest

, mały trójkat wzmacniajacy z blachy 2 mm, spawacz powiedział że takie wzmocnienie wystarczy, chciałem wspawać dodatkową rurę, ale spawacz stwierdził że ten trójkąt wystarczy, a człowiek wie troche o wytrzymałości bo głównie zajmuje się wzmocnieniami w ramach w samochodach 4x4, zobaczymy czy miał racje

- na razie nie zauważyłem chybotania na boki, jest sztywno,
a rurka nad korbą

, no to moja wtopka , to miała byc rurka do mocowania przeniej przerzutki, ale dałem za długie rurki odsuwające mufe suportu or rurki nosnej, wiec przedniej przerzutki nie moge tam zamocować, bede musiał wymyślec cos innego, zastosowanie to jako mocowanie GPS? przemyśle

Siodełko z poziomego sklepiku jest juz w drodze, mam nadzieję że uda mi sie go poskładac tak zeby wyglądał ładnie i tak też jeździł