Mylisz się
Tak się skład że jeden z forumowiczów ( nie zdradzę który, jak będzie chciał to sam napisze
) "wyrwał" swoja żonę 'na pozioma' 
Dołączam się do gratulacji. Na rowerze można zaimponować kobiecie - one poszukują dobrych genów dla swojego dziecka. Wzrost, siła kondycja to są samcze przymioty które imponują kobietom, tak jak nam wąska talia, duże cycki itd. (Badania wykazały, że 9 na 10 mężczyzn woli kobiety z dużym biustem. Ten dziesiąty woli pozostałych dziewięciu)

Niestety kobietom jeszcze bardziej zależy by samiec miał "duże terytorium łowieckie" które zapewni utrzymanie potomstwu. Oznaką "dużych możliwości zarobkowych" jest przysłowiowa "fura, skóra i komóra" Już Merlin Monrou śpiewała że "najlepszym przyjacielem dziewczyny są diamenty"
Jak się bada wydajność studni? Podłącza się pompę i pompuje aż wody braknie. A jak kobiety nas testują? Prowadzą do restauracji i też pompują ile wlezie, by zobaczyć jak bardzo kolego jesteś "pieniężnie" wydajny (ale po co ja to piszę, jeszcze chłopaki się żenić nie będą chciały)

Dobrze jest mieć rower i śmigać jak wiatr pod największe górki, a jeszcze lepiej mieć chatę, może być z basenem, auto, ale lepiej dwa - takie na wyjazdy i takie do miasta itd, itd. itd. I jeszcze warto przewodzić innym samcom, być "szefem" "bosem" *
*najwięcej potomstwa pozostawił po sobie "wojownik wszechczasów" Dżingis-Chan
No to parę kawałów ilustrujących powyższe zjawiska
Jak tam po ślubie? A idź że...Jak mówił, że ma małą nieruchomość, to myślałam że chodzi o domek z ogródkiem..."
Przyszły teść egzaminuje kandydata na zięcia "A jaką Pan masz posadę?" "No, ja teraz nie pracuję, ale mam wspaniałe perspektywy..."
Panie! Panu potrzebna lornetka, nie moja córka!
Ojciec mówi do syna "I pamiętaj synu, że pieniądze w życiu to nie wszystko!
Trzeba mieć jeszcze złoto, walutę, akcje, obligacje...
Dziewczyna budzi się rano u chłopaka w łóżku, rozgląda się i mówi
"Mieszkanko też masz malutkie..."
Oznaką statusu jest dom, auto, gra w golfa,polo, jeździectwo (wszelkie durne sporty które wymagają masy forsy, i o których wszyscy WIEDZĄ że potrzeba na nie masę kasy np. narciarstwo drogie deski, drogie ciuchy, karnet na stok, wyjazd w Alpy na lodowiec itd)
Że poziomy są drogie wiemy tylko my, niestety...