Szanowni
Mnie się podoba ta inicjatywa!
Jacku, opisz proszę co zrobić, jak ktoś chce się dopisać, przesunąć, zaznaczyć kilka wcieleń... ew. dołączyć inną ksywę, lub coś o rowerze.
Coś mi się zdaje, że dobrze by było ustalić, żeby określać lokalizację pobliskiego punktu charakterystycznego w swojej okolicy, a nie swój adres.
Czasem będzie to najbliższa stacja, rynek itp. miejsce na które łatwo trafić by się przy nim spotkać. Jeżeli mapa trochę bardziej się nasyci naszymi lokalizacjami, stopień dokładności zacznie mieć znaczenie 
P.S. Międzylesie bardziej tu: 52.20415691749477, 21.168750292084955
Tak, wiem, jak nawet kogoś znam z adresu to kliknięty jest luźno na terenie miejscowości a nie tam gdzie jest na prawdę.
Chyba jest sposób na to żeby dostęp miały inne osoby niż tylko twórca, postaram się to udostępnić. Jeśli będzie ryzykowny to dam odpowiedzialnym osobom i będę robił kopie.
Nawet gdyby ktoś nie odpowiedzialnie coś mapie zrobił to jest eksport. Na razie nie znalazłem importu ale spokojnie. Jak się zainteresują znawcy z IT to zaraz mi się dostanie, że nie tak się to robi. Lepsze takie niż żadne.
Jeszcze zobaczę czy nie mógłbym tego zrobić gisowo.
Międzylesie właściwe.
Też dołączam?
l-malik, 51.764023,19.457625
Jasne, klikanie na podstawie przekazanych danych to nie problem, naprawdę nawet jakby mi tu tysiąc osób wkleić miało lokalizacje to jest to nieporównanie mniej pracy niż dotąd. To jest przeszukiwanie uczestników forum po dacie rejestracji i liczbie wiadomości a potem po wszystkich ich wiadomościach żeby znaleźć sprzed 7iu lat wpis "to my jedziemy z xyz".
Łódź jest.
W oparciu o Forum:
https://sites.google.com/view/rowerypoziomewpolsce
Oczywiście się nie znam na tym ale chciało mi się spróbować a od czegoś trzeba zacząć.
Świetny pomysł z tą mapą 
Dziękuje. Powodzenia z drezyną i rekordem.
PS. Na razie wiem, że ktoś inny może sobie założyć swoją mapę i umieścić na niej punkty a następnie wyeksportować je i przesłać by druga osoba mogła je wczytać. Serwis google. Każdą część mapy można zaopatrzyć informacją o jej twórcy.
Oznacza to, że jest możliwość żebym wyeksportował i udostępnił wszystkim dane mapy. Cdn.