Wygląda na to, że pomysł informacji przestrzennej w postaci mapy, może się szeroko rozwijać. Nie wydaje mi się, że ktoś mógłby mieć coś przeciwko temu, żeby informacja o spotkaniach velomobili też się na niej znalazła. To samo może dotyczyć prezentacji miejsc przyszłych planowanych spotkań, których lokalizacja i termin są już ustalone. Technicznym zagadnieniem może okazać się odpowiednie uszeregowanie i nazwanie prezentowanych informacji, a także to, czy możemy podawać informacje w czyimś imieniu (o ile nie zapytaliśmy o to). Forma konsultowania i wnioskowania o zamieszczenie informacji tu przez Forum, też wydaje się odpowiednia, choć ogranicza zasięg do osób aktywnych i przyjmuje (słuszne) założenie biernej milczącej zgody osób pozostałych.
Jeżeli umieścimy informację o zlotach i lokalizacjach ludzi z poziomego świata z poza Polski, to opis tych warstw powinien to uwzględniać. Nazwa Poziomy Świat, świetnie oddaje rozszerzenie informacji poza granice. Rowery poziome w Polsce, wskazuje na informacje z naszego kraju.
Do mapy zlotów nie mam uwag, bo u mnie się jeszcze nie wyświetla

Mam też wrażenie, że jest nieco mniejsza liczba zaznaczonych osób, niż potwierdzasz Jacku tu na Forum.
Ogromne dzięki, za poświęcany czas!