Autor Wątek: ZLOT 2010  (Przeczytany 84436 razy)

Olga

• sympatyk
  • *
Odp: ZLOT 2010
« Odpowiedź #105 dnia: Września 13, 2010, 08:56:22 am »

nahtah

• całkiem inny wariat
  • Obieżyświat w poziomie
« Odpowiedź #106 dnia: Września 13, 2010, 05:34:27 pm »
Wszystkie fotorelacje ze zlotu superskie!:)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #107 dnia: Września 13, 2010, 06:09:22 pm »
 Na zlocie nie byłem. Na zdjęciach widzę Lucynę i Igora C. z przyczepką do roweru i w towarzystwie dwóch dzieciątek malutkich...
 To teraz będzie tekst  z "Potopu"   --  Igor, "nie chwaląc Cię, Tyś to sprawił?!"  ;)
Sławek

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #108 dnia: Września 13, 2010, 06:44:42 pm »
Również dziękuję za fotorelację, fajnie że pogoda dopisała :). Jakieś filmiki będą? Widzę że Igor produkował się przed kamerą..

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #109 dnia: Września 13, 2010, 06:48:01 pm »
Na zlocie nie byłem. Na zdjęciach widzę Lucynę i Igora C. z przyczepką do roweru i w towarzystwie dwóch dzieciątek malutkich...
 To teraz będzie tekst  z "Potopu"   --  Igor, "nie chwaląc Cię, Tyś to sprawił?!"  ;)

Slawku, pytasz o przyczepke ? ;)

cruzbike

• wyczynowiec na poziomie
  • Solec Wielkopolski
« Odpowiedź #110 dnia: Września 13, 2010, 06:49:57 pm »
Jakieś filmiki będą? Widzę że Igor produkował się przed kamerą..
No właśnie , będzie coś ? :)
GG: 13949582

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #111 dnia: Września 13, 2010, 06:52:40 pm »
 Głos idzie z Czech, że musimy jeszcze sporo popracować by Pepików dogonić ::) ::)
 Filmik ze zlotu Azuba w Uherskim Brodzie - odbył się w tym samym terminie co w Pile
http://www.udobnoposvetu.si/dogodki/nocna-voznja-na-ceskem-srecanju
Sławek

cruzbike

• wyczynowiec na poziomie
  • Solec Wielkopolski
« Odpowiedź #112 dnia: Września 13, 2010, 06:58:48 pm »
Głos idzie z Czech, że musimy jeszcze sporo popracować by Pepików dogonić ::) ::)
 Filmik ze zlotu Azuba w Uherskim Brodzie - odbył się w tym samym terminie co w Pile
http://www.udobnoposvetu.si/dogodki/nocna-voznja-na-ceskem-srecanju

Ale Wiary  :o.  Nas też to czeka ;)
GG: 13949582

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #113 dnia: Września 13, 2010, 07:38:08 pm »
Olaboga ale narodu... Sławku czy mógłbyś podrzucić więcej szczegółów odnośnie tamtego spotkania -ilość osób,  widzę że był nocny przejazd - może jakieś inne atrakcje.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

gromanik

• kolarz na poziomie
    • Białołęka dla rowerów
« Odpowiedź #114 dnia: Września 13, 2010, 07:57:36 pm »
Również dziękuję za fotorelację, fajnie że pogoda dopisała :). Jakieś filmiki będą? Widzę że Igor produkował się przed kamerą..

Jeśli chodzi o pogodę, to ze zlotem wstrzeliliśmy się idealnie, bo w piątek po południu, gdy część reprezentacji Warszawy i okolic jechała od Poznania na rowerach, to ich 2x zmoczyło, a jak ja z Kasią i Anią jechałem po zlocie pociągiem do Kołobrzegu (odjazd z Piły o 14:25), to gdzieś w połowie trasy padało.

Na zlocie była też moja córka Ania, która jest o jeden dzień starsza od dziewczynek Lucyny i Igora, tylko my jeszcze nie mamy hamaka do przyczepki dla niej (przed zlotem dowiedziałem się od Igora, że takie w ogóle istnieją), więc przez część wycieczki podróżowaliśmy w taki sposób, dzięki czemu moja żona Kasia mogła trochę więcej pojeździć na rowerze. Chciałbym podziękować Bartkowi Nasierowskiemu (a nie jak poprzednio napisałem Zaborowskiemu) za pomysł wożenia Ani na brzuchu, Jankowi za rower, a Toudiemu za pomoc w doprowadzeniu go przed wycieczką pod Dom Studenta, Drzimiemu i innym osobom, których z imienia nie pamiętam za dodatkowe kartki na posiłki, Stormowi za zakup i dostarczenie Pepsi, znajomemu Janka za przewiezienie samochodem Kasi i Ani od remizy OSP do końca trasy (33,99km jazdy na rowerze Ani wystarczyły na pierwszy raz). Toudiemu i Bartkowi Nasierowskiemu (a nie jak poprzednio napisałem Zaborowskiemu) należą się również podziękowania, za to, że zostali z nami w lesie, gdy musieliśmy zrobić przerwę na karmienie Ani, a wszystkim pozostałym, którzy z nami jechali za wyrozumiałość w związku z nieplanowanym postojem.

Polskim Kolejom Państwowym należą się podziękowania za całokształt, a w szczególności za system informatyczny, dzięki któremu sprzedaż żadnego biletu na kolei nie jest prosta, za drzwi z którymi w każdym pociągu było coś nie tak (w związku z czym wysiadanie w Pile okazało się prawie niemożliwe, o niebezpieczeństwie wypadnięcia z pociągu nie wspominając) oraz za szafkę z zapasowym sprzęgiem do EZT, który przewracając się o mało co nie rozwalił Stormowi roweru. Na duży plus zasługuje obsługa pociągu InterRegio, która wymyśliła sposób w jaki do naszego biletu zrobić dopłatę do biletu Ty i raz, dwa trzy, ze względu na zniżkę, która już nam nie przysługuje - jak nam pani tłumaczyła, jak to jest skomplikowane, to miałem poczucie jakbym się znalazł w dziwnym i niezrozumiałym równoległym wymiarze, jakim jest rzeczywistość Polskich Kolei Państwowych...

A oto moja córka podczas pierwszej jazdy na rowerze poziomym:

« Ostatnia zmiana: Września 15, 2010, 10:50:04 pm wysłana przez gromanik »

zulus

• kolarz na poziomie
    • rajder opole
« Odpowiedź #115 dnia: Września 13, 2010, 08:02:49 pm »
Też coś wrzuciłem do pooglądania...

http://www.garnek.pl/zulusop/a

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #116 dnia: Września 13, 2010, 08:16:46 pm »
Olaboga ale narodu... Sławku czy mógłbyś podrzucić więcej szczegółów odnośnie tamtego spotkania -ilość osób,  widzę że był nocny przejazd - może jakieś inne atrakcje.

Nie byłem tam. Ale znam człowieka który był... ::)  Może da się jakoś przebłagać i coś tu umieści...
Sławek

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #117 dnia: Września 13, 2010, 08:30:13 pm »
Na zlocie była też moja córka Ania [...], więc przez część wycieczki podróżowaliśmy w taki sposób

Za "sposób" powinieneś dostać jakąś nagrodę (najukochańszy tatuś) i karę (z punktu XX paragraf YY ustawy ZZ).
Z powodu Twojej córci naprawdę żałuję, że mnie nie było! Obawiam się, że jest to zdjęcie (i tam gdzie ją karmisz) są jedyne same w sobie, zupełnie niepowtarzalne.
Ale jednak.. Roztropne to nie było, nie ma co mówić.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #118 dnia: Września 13, 2010, 09:39:37 pm »

Chciałbym podziękować Bartkowi Zaborowskiego za pomysł wożenia Ani na brzuchu,

sprostowanie : Nasierowskiemu, zwanego Nasierem lub Czolkiem :)

gromanik

• kolarz na poziomie
    • Białołęka dla rowerów
« Odpowiedź #119 dnia: Września 13, 2010, 10:13:45 pm »

Obawiam się, że jest to zdjęcie (i tam gdzie ją karmisz) są jedyne same w sobie, zupełnie niepowtarzalne.

Ale Ania jest karmiona piersią, w związku z czym nie mogłem jej karmić   ;)

Pewnie widziałeś zdjęcie Igora, jak karmi jedną ze swoich córek butelką