Autor Wątek: ZLOT 2010  (Przeczytany 84453 razy)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
Odp: ZLOT 2010
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 26, 2010, 08:05:24 am »
Piaseczno/Warszawa

technolog1

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 26, 2010, 08:18:37 am »
130 km ode mnie
T1

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 26, 2010, 09:13:28 am »
130 km ode mnie
T1

130 w ktora strone  ? tzn ktora część Mazowsza ?

Yin :

jednak moge wyjechać dopiero w piatek, wiec wyjazd ze śląska odpada :/

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 26, 2010, 09:34:33 am »
Yin :

Luzik, jak pisałem jeszcze nie jestem pewien na 100% czy pojadę (kwestia kilku losowych spraw do załatwienia). Po za tym śląska grupa pozioma jest liczna, więc może ktoś się zmobilizuje :).

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 26, 2010, 09:37:19 am »
Yin :

Luzik, jak pisałem jeszcze nie jestem pewien na 100% czy pojadę (kwestia kilku losowych spraw do załatwienia). Po za tym śląska grupa pozioma jest liczna, więc może ktoś się zmobilizuje :).

Jenak, jak juz wyjedziecie, to przed wyjazdem daj znac jaki plan wycieczki, może jakos po drodze uda sie podczepic

a czy z Wawy i okolic ktos sie wybiera na poziomie ?

storm

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 26, 2010, 10:55:24 am »
@Gemsi - podciągiem. Prawdopodobnie Wschodnia lub Centralna... Dojazd bezpośredni nie wchodzi za bardzo w rachubę... Nie za bardzo jestem w formie jak i *zapewne* inni nasi "warszawscy poziomkowicze" ;-)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 29, 2010, 01:35:58 pm »
 czy wiadomo ile ludzi sie zgłosiło ?

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 29, 2010, 08:38:39 pm »
Gemsi: ja jadę ale pociągiem z resztą ekipy warszawskiej. Część ekipy knuje plan, co by dojechać pociągiem na jakieś 80~100 km od Piły (1 pociąg, bez przesiadek) i potem dopiero rowerem. Zobaczymy.
Jestem ze Zgorzały (w bok ul. Kielecką od Nowej Iwicznej). Odezwij się na priva: bartosz.nasierowski@wp.pl
Pzdrw
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 29, 2010, 08:59:21 pm »
Wiadomo. Jako organizator rozgraniczam osoby które się zgłosiły i osoby które zapłaciły.
W Twoim liście datowanym 25 sierpnia 2010 (21:30:31) można przeczytać:

> Sytuacja "na dziś" - zgłosił się Witold K. + 3 osoby, czyli - na liście zgłoszeń jest już
> 11 osób. Jak do tego doliczyć Waszą 4 to będzie 15. Mogłoby być lepiej, ale juz nie jest zupełnie
> tragicznie. Wpłaty na koncie są od: Jakuba S., Lucyny i Igora C., Tomasza
> R. (+1) oraz Rafała P.
>  A ludzie są z Konstantynowa Łódzkiego, Poznania, Sosnowca, Ożarowa Mazowieckiego, okolic Zduńskiej Woli.
>
Wiem że zrobiłem nie ładnie i zacytowałem prywatną pocztę ale macie podgląd jaką mamy "orkę na ugorze"  2 tygodnie przed imprezą - a za kilka rzeczy trzeba było wyłożyć już pieniążki ( prywatne;( )
Na dzień dzisiejszy posiadam informacje o jeszcze kilku osobach ale trochę potrwa zanim dopasuje nazwiska do loginów z forum.
Pocztówki okolicznościowe ( z rowerami poziomymi) są już dostępne w sprzedaży na poczcie. Datownik okolicznościowy załatwiony, znaczki pocztowe zamówione, umówiony kamerzysta współpracujący z TVP1 - obiecał że postara się by nas pokazać w Teleekspresie w sobotę rajdową ( głównym powodem będzie właśnie poczta na rowerach poziomych - dlatego ją organizowaliśmy ;) ). Odnośnie pytań gdzie dojechać - na mapce forumowej umieściłem dokładnie miejsce gdzie będzie baza noclegowa Zlotu. W przypadku problemów z dotarciem  jak i poruszaniem się po mieście służę pomocą i zainteresowanym podam nr tel na priv.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2010, 09:14:33 pm wysłana przez szydziu »
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 29, 2010, 09:37:17 pm »
Gemsi: ja jadę ale pociągiem z resztą ekipy warszawskiej. Część ekipy knuje plan, co by dojechać pociągiem na jakieś 80~100 km od Piły (1 pociąg, bez przesiadek) i potem dopiero rowerem. Zobaczymy.
Jestem ze Zgorzały (w bok ul. Kielecką od Nowej Iwicznej). Odezwij się na priva: bartosz.nasierowski@wp.pl
Pzdrw

Gdyby to miała być Bydgoszcz to bezwzględnie dajcie znać!
Jakub Sałata

PrzemO

• wyczynowiec na poziomie
  • Never talking just keeps walking...
    • Sporty alternatywne
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 29, 2010, 09:53:56 pm »
Pzdrw

Gdyby to miała być Bydgoszcz to bezwzględnie dajcie znać!

Zdecydowanie odradzam przejazd z Bydgoszczy do Piły drogą krajową nr 10. Bardzo duże natężenie ruchu, w tym tranzytowego (a tirowcy ze Wschodu to wiadomo jak jeżdżą), w wielu miejscach brak pobocza. Kilka wzniesień i górek. W tym conajmniej jedna "poważna" dla poziomki  :)
Przerwa

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 29, 2010, 09:58:37 pm »
Zdecydowanie odradzam przejazd z Bydgoszczy do Piły drogą krajową nr 10. Bardzo duże natężenie ruchu, w tym tranzytowego (a tirowcy ze Wschodu to wiadomo jak jeżdżą), w wielu miejscach brak pobocza. Kilka wzniesień i górek. W tym conajmniej jedna "poważna" dla poziomki  :)

Wydawało mi się że na mapie widziałem trasę o zbliżonym przebiegu drogami lokalnymi ale jak teraz patrzę to chyba nie ma całkiem ładnego przebiegu :(
Jakub Sałata

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 30, 2010, 03:20:19 pm »
Wiadomo. Jako organizator rozgraniczam osoby które się zgłosiły i osoby które zapłaciły.
na mapce forumowej umieściłem dokładnie miejsce gdzie będzie baza noclegowa Zlotu. W przypadku problemów z dotarciem  jak i poruszaniem się po mieście służę pomocą i zainteresowanym podam nr tel na priv.
I mapka.

http://kaczor2.blogspot.com/2010/07/spotykamy-sie-juz-po-raz-trzeci.html

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 30, 2010, 06:12:16 pm »

Wydawało mi się że na mapie widziałem trasę o zbliżonym przebiegu drogami lokalnymi ale jak teraz patrzę to chyba nie ma całkiem ładnego przebiegu :(
poszukaj przebiegu trasy R-1. Górki są ale za to jakie widoki.....
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 30, 2010, 09:46:51 pm »
poszukaj przebiegu trasy R-1. Górki są ale za to jakie widoki.....

Górki mnie "nie bolą", poszukam :)
Jakub Sałata