Wiadomo. Jako organizator rozgraniczam osoby które się zgłosiły i osoby które zapłaciły.
W Twoim liście datowanym 25 sierpnia 2010 (21:30:31) można przeczytać:
> Sytuacja "na dziś" - zgłosił się Witold K. + 3 osoby, czyli - na liście zgłoszeń jest już
> 11 osób. Jak do tego doliczyć Waszą 4 to będzie 15. Mogłoby być lepiej, ale juz nie jest zupełnie
> tragicznie. Wpłaty na koncie są od: Jakuba S., Lucyny i Igora C., Tomasza
> R. (+1) oraz Rafała P.
> A ludzie są z Konstantynowa Łódzkiego, Poznania, Sosnowca, Ożarowa Mazowieckiego, okolic Zduńskiej Woli.
>
Wiem że zrobiłem nie ładnie i zacytowałem prywatną pocztę ale macie podgląd jaką mamy "orkę na ugorze" 2 tygodnie przed imprezą - a za kilka rzeczy trzeba było wyłożyć już pieniążki ( prywatne;( )
Na dzień dzisiejszy posiadam informacje o jeszcze kilku osobach ale trochę potrwa zanim dopasuje nazwiska do loginów z forum.
Pocztówki okolicznościowe ( z rowerami poziomymi) są już dostępne w sprzedaży na poczcie. Datownik okolicznościowy załatwiony, znaczki pocztowe zamówione, umówiony kamerzysta współpracujący z TVP1 - obiecał że postara się by nas pokazać w Teleekspresie w sobotę rajdową ( głównym powodem będzie właśnie poczta na rowerach poziomych - dlatego ją organizowaliśmy

). Odnośnie pytań gdzie dojechać - na mapce forumowej umieściłem dokładnie miejsce gdzie będzie baza noclegowa Zlotu. W przypadku problemów z dotarciem jak i poruszaniem się po mieście służę pomocą i zainteresowanym podam nr tel na priv.