Autor Wątek: Reakcje i pytania ludzi  (Przeczytany 475333 razy)

Makenzen

• całkiem inny wariat
Odp: Reakcje i pytania ludzi
« Odpowiedź #645 dnia: Kwietnia 16, 2015, 04:33:24 pm »
Hehe, dobre :)
Przed chwilą wpadłam jeszcze na pomysł, żeby z tyłu roweru umieścić napis NIE PIE*DOL, ŻE MNIE NIE WIDAĆ ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

• Gość
« Odpowiedź #646 dnia: Kwietnia 16, 2015, 07:11:40 pm »
@Makenzen - spokojnie, zluzuj się, nie ma się co nadymać :D Jeśli było jasno - przed zachodem słońca - to kieroFCZa autobusa może się pocałować w trąbkę ;)

I nie ma się co pieklić - są kierowcy i są stołki barowe co nie powinny mieć prafffka i tyle :]

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #647 dnia: Kwietnia 16, 2015, 11:44:30 pm »
Ja na wszystkie "mądre" uwagi kierowców mam jedną odpowiedź: GOŃ SIĘ LESZCZU !!!
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #648 dnia: Kwietnia 16, 2015, 11:52:15 pm »
@Makenzen zluzuj i odstresuj się  :)
Pamiętaj "Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P"
Jesteś INNA i już!
Chamior Cię zauważył i na pewno zapamięta!  I już następny uświadomiony!
A Twój poziomek jest Twój i zrobisz z nim co chcesz  ;) .
Mam nadzieję, że do zobaczenia na zlocie.  :)
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
« Odpowiedź #649 dnia: Kwietnia 17, 2015, 06:52:57 am »
Przed chwilą wpadłam jeszcze na pomysł, żeby z tyłu roweru umieścić napis NIE PIE*DOL, ŻE MNIE NIE WIDAĆ ;)
Takie coś byłoby lepsze ;D

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #650 dnia: Kwietnia 17, 2015, 08:51:42 am »
Ale wiesz, żeby to wyegzekwować, to trzeba małej obrotnicy z obsługą i czymś przekonywującym np WKM-B lub GA-40, ewentualnie UKM-2000 w ostateczności. A wyobrażasz sobie, wiezienie Ciebie jako obsługi i argumentu rowerem?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #651 dnia: Kwietnia 17, 2015, 11:51:15 am »

Pomysł fajny wpasowuje się w klimaty "Nie wstanę tak będę leżał" M 63 :)

Ale wiesz, żeby to wyegzekwować, to trzeba małej obrotnicy z obsługą i czymś przekonywującym np WKM-B lub GA-40, ewentualnie UKM-2000 w ostateczności. A wyobrażasz sobie, wiezienie Ciebie jako obsługi i argumentu rowerem?

Działo z A 10. I pieska przegoni, i wyegzekwuje co trzeba a i jako sygnał dźwiękowy można używać ;)
https://www.youtube.com/watch?v=33teK7L4DM4

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #652 dnia: Kwietnia 17, 2015, 12:57:51 pm »
Tyle, że GAU-8 waży 281kg + magazynek z amunicją (razem 1830kg) - trochę dużo na rower.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #653 dnia: Kwietnia 17, 2015, 01:04:01 pm »
Mam już projekt :)
(kliknij w obrazek, a się powiększy)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 17, 2015, 01:05:39 pm wysłana przez Makenzen »
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

• Gość
« Odpowiedź #654 dnia: Kwietnia 17, 2015, 04:38:03 pm »
Oosbiście marzyłem czasami o posiadaniu SRAWa (FGM-172) przeciwko samosmrodom ;)

One shot - one kill i sprawa z głowy ;)

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
« Odpowiedź #655 dnia: Kwietnia 17, 2015, 05:46:41 pm »
Tyle, że GAU-8 waży 281kg + magazynek z amunicją (razem 1830kg) - trochę dużo na rower.
Lufy skierowane do tyłu, to i adwersarza na trociny przerobisz i średnią z wycieczki polepszysz...
(Zgodnie z danymi producenta działka GAU-8/A Avenger jego siła odrzutu wynosi 45 kN)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #656 dnia: Kwietnia 17, 2015, 06:20:41 pm »
Dzisiaj usłyszałem coś, co mnie wprawiło w dobry humor na cały dzień:
- Na leżąco???
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

storm

• Gość
« Odpowiedź #657 dnia: Kwietnia 17, 2015, 07:57:30 pm »
Zapominacie jeszcze o tym, że tego GAU-8 trzeba jeszcze nakierować na cel i dopiero odpalić... ;) A w przypadku SRAWa - cel namierzony i po krzyku... ;) Można by nawet usunąć głowicę przeciwczołgową a i tak rakieta samą siłą bezwładności by roztegowała samozłoma na części pierwsze ;)
Eewentualnie - w jakiejś części Szybkich i Wściekłych pokazywali "paralizatory" dla samosmrodów - to byłoby też dobre rozwiązanie :)

A co do reakcji ludzi:
- zupełnie jak na harleyu.

Hmmm? Myślałem, że ja rąk nie unoszę prawie pionowo do góry a nóg nie rozkładam jakbym był na fotelu ginekologicznym jak harlejowcy? :P
[ tak, jak widzę tych harlejowców co jadą w takiej pozycji to... to musi być bolesne. ]

woojtek1

• całkiem inny wariat
  • Optima Lynx
« Odpowiedź #658 dnia: Kwietnia 17, 2015, 08:26:10 pm »

A co do reakcji ludzi:
- zupełnie jak na harleyu.

Hmmm? Myślałem, że ja rąk nie unoszę prawie pionowo do góry a nóg nie rozkładam jakbym był na fotelu ginekologicznym jak harlejowcy? :P
[ tak, jak widzę tych harlejowców co jadą w takiej pozycji to... to musi być bolesne. ]
Tak stwierdził jeden z nauczycieli  z mojej szkoły, jak zobaczył mój wehikuł   "........ O! fotel ginekologiczny na kołach....... "..

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #659 dnia: Kwietnia 17, 2015, 11:59:00 pm »
Ciekawe czy w drugą stronę to też działa :) Btw nie jest bolesne, polecam spróbować :)