Autor Wątek: Zlot 28.06 - 2.07.2017 - Wilga  (Przeczytany 64447 razy)

raffi

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Zlot 28.06 - 2.07.2017 - Wilga
« Odpowiedź #120 dnia: Lipca 02, 2017, 07:15:27 pm »
Melduję udany powrót do domu. Choć z Dżimim zmoczyło nas konkretnie na porannej trasie Wilga-Garwolin, to dzięki dobremu tempu jazdy (>25km/h średnio, z sakwami, w niepogodę) daliśmy radę na styk zdążyć na pociąg o 10-tej. Dzięki temu i Dżimi był na czas w Wawie i ja.

A już po wyjściu z pociągu miałem kolejną usterkę - licznik przestał działać, bo obluzował się czujniczek (trytytka pękła). Ale po wczorajszej gumie w przednim kole (wciąż jeszcze nie zmieniłem tej zużytej opony, zaraz się za nią biorę) i przedwczorajszej awarii przedniej przerzutki (pancerz i linka zdjęte, ale okazało się, że nie mam w domu zapasowych końcówek więc jutro dalej jadę "na kamyczku" i muszę je kupić) licznik to już pikuś. I już go naprawiłem (nowa trytytka).
Niniejszym ogłaszam, że w tym roku wyrobiłem chyba normę usterek za całą ekipę zlotową :D

p.s. Dziasiek, już Ci to mówiłem osobiście, ale powtórzę: Kawał dobrej roboty z organizacją zlotu!
p.p.s. Dzięki wszystkim, którzy mi pomogli z tą gumą - łatka, pompki, wsparcie, nagrywanie video i loża szyderców przy wymianie - doceniam :)
p.p.p.s. Anton - sorry, że nie wytrwałem do końca wykładu, ale już padałem na twarz, a czekało mnie jeszcze poranne wstawanie na pociąg. Następnym razem się poprawię.

lechulysy

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #121 dnia: Lipca 02, 2017, 07:17:54 pm »
Dzięki za spotkanie - z roku na rok zloty podobają mi się coraz bardziej :)
@Dziasiek - super organizacja, dzięki

ps.
pytanie: czy ktoś może ma jakąś fotkę lub nagranie finiszu wyścigu naszego Mikołaja? Wiesi telefon sprawił psikusa i nagranie poooszłoooo......
Leszek

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #122 dnia: Lipca 02, 2017, 07:29:57 pm »
Ej no moi drodzy - nie słodźcie tak Dziaskowi - jeszcze pomyśli że udało mu się zrobić zajebisty zlot ;)
ps. Do wczoraj myślałem że Dziasek ma ksywkę Dziadek - doczytałem dopiero na koszulce ;)
ps2. - Udało mu się ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

AGA

• całkiem inny wariat
  • PRODUCENT TRAJEK
    • matixbike
« Odpowiedź #123 dnia: Lipca 02, 2017, 07:30:49 pm »
@Dziasiek JESTEŚ WIELKI ci co byli wiedzą dla czego  ;)
fantastycznie spędzone chwile dziękujemy  ;D
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #124 dnia: Lipca 02, 2017, 07:36:47 pm »
Dotarłem do domu. Łatwo nie było. Chyba coś skrobnę bo bo jest materiału na relację. 140km  rowerem w 8h.
Dzięki wszystkim za zlot. Dziaśkowi dziękowałam osobiście.

Jeśli kiedyś mieliście deja vu, to mnie to spotkało na sobotniej trasie  na postoju przy przekrojach pni drewnianych. Rozmowa o wędzeniu zamiast o rowerach była jakże na miejscu.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #125 dnia: Lipca 02, 2017, 08:06:31 pm »
Wiem czego mi zabrakło - wspólnego Zlotowego zdjęcia! No chyba że gdzieś mnie umknęło.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

woldopeper

• kolarz na poziomie
  • Challenge Mistral zwany Rudym
« Odpowiedź #126 dnia: Lipca 02, 2017, 08:35:07 pm »
witam
- tego mi było trzeba - super spędzony czas, dzięki
A  Dziasiek kawał dobrej roboty !
do miłego
pozdrawiam Waldek

nahtah

• całkiem inny wariat
  • Obieżyświat w poziomie
« Odpowiedź #127 dnia: Lipca 02, 2017, 08:52:30 pm »
Dziasiek! BRAWO!!! O medalach już pisałem na bikestats, więc powtórzę tylko DZIĘKI!!!
Wspaniała impreza i wspaniali uczestnicy - JESTEŚCIE WIELCY!!!
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
« Odpowiedź #128 dnia: Lipca 02, 2017, 08:55:19 pm »
Raz jeszcze wielkie podziękowania dla Dziaśka za organizację i wszystkich uczestników za miłe towarzystwo, bajania przy ognisku i pilną uwagę na wykładzie. My dotarliśmy dopiero na 20 ale zrobiliśmy jeszcze po drodze zwiedzanie kilku zamków krzyżackich ;)
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

Mociumpel

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #129 dnia: Lipca 02, 2017, 09:20:11 pm »
To ja też podziękowania ślę - było fajnie choć krótko - organizacja bardzo dobra - jedyny feler/pamiątka - wszystko capi Wilgą(cią) - moje kochanie zbebłało mnie z tego powodu.
Fajnie było zobaczyć tylu poziomali naraz - część przelotem ale na ile czas pozwolił wystarczy.
Podziękowania szczególne dla Dromadera za 3h rozmowy o wszystkim i dla Romanesa za zdjątka z nietypowych rowerów.
No i najważniejsze - wszystko da się naprawić ;) nawet niesprawny widelec ...

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #130 dnia: Lipca 02, 2017, 11:46:28 pm »
To jeszcze ja! Szczęśliwie udało mi się być na całym zlocie i co ciekawe, nie dosiadłam na nim ani jednego cudzego roweru ;) Było wspaniale - piękne trasy, dłuuugie kilometry nawinięte na koła, wrażenia, ciekawe miejsca, a przede wszystkim towarzystwo, pardon: rowerzystwo! Szkoda tylko, że nie poznałam wszystkich nowych mordek - nie wiem, który to Mociumpel na przykład ;) ;) ;) W każdym razie jeszcze raz podkreślę: było wspaniale, tak bardzo, że jak dotarłam do domu, zasnęłam nad czytaną właśnie książką - nie żeby była nudna, to ja byłam tak uchetana :)
Na koniec WIELKIE BRAWA dla Dziaśka za ogromny trud, jaki włożył w całe przedsięwzięcie! Châpeau bas, tenor, sopran, alt, control i delete :D
Mam parę filmików, udostępnię jak tylko dorobię się jęternetu w domu :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

cysoz

• kolarz na poziomie
  • nie ma to jak na poziomce
« Odpowiedź #131 dnia: Lipca 03, 2017, 03:09:55 pm »
Dzięki za spotkanie -super zlot podobało nam się, i pogoda dopisała :)
@Dziasiek - super organizacja, dzięki.
A tak z ciekawości ilu nas było?

Dziasiek

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #132 dnia: Lipca 03, 2017, 09:40:10 pm »
Kochani,

Naprawdę chciałem zrobić zlot dłuższy niż zwykle, a wydaje mi się, że to mignięcie było tylko.

Byliście wspaniali.

Ja tylko zbudowałem ramy, to Wy je wypełniliście swoją wrzawą, humorem, luzem.

Cieszę się, że nikt nie poległ w starciu z płynnym wrogiem. Ognisko do 3.oo rano, a potem 100+ ;)  kaemów na koła. Można z Wami pojeździć...

Nawet Stormi chorągiewkę założył!  Nie do wiary!

Dziękuję Wam wszystkim, że przyjechaliście. Dziękuję za każde "dziękuje". A szczególnie za to na kartce, które dostałem na koniec.

Starałem się, żeby do następnego zlotu było więcej zachęconych niż zniechęconych. Czy się udało, zobaczymy za rok. 

woojtek1

• całkiem inny wariat
  • Optima Lynx
« Odpowiedź #133 dnia: Lipca 04, 2017, 01:20:49 pm »
Dzięki, wszystkim. To był super zlot. Dziasiek jesteś wielki :)

edk

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #134 dnia: Lipca 04, 2017, 07:26:00 pm »
Super impreza, za rok też chcę. Dziękuję. Cieszę się z podwiezienia samochodem do Bydgoszczy i zarazem żałuję że nie jechałem trajką, ale pogoda niepewna.... Nie załapałem waszych imion, nie wiem kto jest kto, nawet nie wiem kto mnie podwoził do Bydgoszczy...
dzięki,
   edk