@John52 - dla Ciebie to może bełkot, dla mnie słowa ludzi, którzy w wielu przypadkach mają rację. I przynajmniej nie są tak zaślepieni nienawiścią wobec innych jak Jedyna Najważniejsza Partia KC PiS

@Andrej - z całym szacunkiem, ale udaj się do okulisty i zmień okulary

@Zbiegusek - ja od kilku lat nie czytam już GW, za to w miarę chętnie czytuję właśnie Na Temat. Ale też zdarza mi się pisać "gorące" mejle do autorów niektórych wypocin i prostować bzdury jakie tam piszą. Zdarza się, że niektóre artykuły mają nieco naciągane, że niektóre tytuły są na wyrost (np ten dzisiejszy o niby rezygnacji z 40% podatku jednolitego). Ale na pewno jest to portal który pozwala spojrzeć na różne sprawy z różnych punktów widzenia. Np dzisiejszy artykuł o Uberze vs kilka innych jakie się pokazały jakiś czas temu po atakach cierpiarzy na Uberowców.
Do Moderatora/Admina: wątek stworzyłem po to, aby te kilkadziesiąt osób, które już były w Bełchatowie na Zlocie miało jasną informację o tym co się dzieje w tym rejonie Polski, który tak wielu z nas przypadł do gustu i które chciałyby to miejsce odwiedzić ponownie. Żebyście wiedzieli, że to miejsce może zostać przedwcześnie zniszczone przez KC PiS. (a nie przez koniec złóż węgla czy problemy z jego wydobyciem). A nie wiem jak Was - ale mnie mocno zaintrygowało co będzie dalej z tą Kopalnią i trochę mnie zaniepokoił fakt, że jej cały dochód może zostać przeznaczony na kolejną formę milicji obywatelskiej szMacierenki.
P.S. A może warto by stworzyć - wzorem podrozerowerowe.info - dział Hydepark?