cześć
Dzięki za treściową odpowiedź.
więc trajka z kierownicą jak w przyczepie odpada, bo lubię jezdzić dośc szybko , a przy 30km/h uderzenie w dziure- to raczej pewna kraksa. Miałem wątpliośc czy tak mala szerokośc jak okolo 68cm uchroniłaby mnie przed wyrwaniem , ale jak mowisz ze niw warto, to niw warto

2. Jaką ma szerokośc ten hp skorpion (tak się pytam bo o nim akurat pare filmow oglądałem ale nie mowie ze jest to najlepsze) , i jakie szerokosci są zalecane do trajek ? tzn wiem ze do 90cm - bo taki przepis, ale mozna też zrobić wąską i stabilną ?
3 czy kola 20 tki - czyli wielkosci wigry 3 , dają sobie radę na dluzszej wyprawie ? tzn nie mam na myśli hardkoru , ale czy jest jakies minimum komfortu na nich ?
4 a co się stosuje gotowego zamiast koncówki drążka ?
5 rozstaw wzdłuży osi kół - jest tu jakiś "najlepszy" wymiar ? tzn dający wygodę stabilnośc i zwrotnośc
6 pochylanie - możesz rozwinąć nieco temat ? trajki "sztywne" w momencie szynkiej jazdy przy skrecie, chcąc wywalić kierowce - tak sie pewnie tez skorpion zachowuje , ale mowisz ze pochyalnie niewiele dało .
Jest pogoda, więc z niej warto korzystać, robie wycieczki, ostatnia byla na 80km, ale czas na poziomą maszyne