przy silniku przekładniowym to dużych mocy nie ma... z resztą zwykły hamulec jak się dobrze wciśnie to i continenta na 3KW zatrzyma...
Fakt, tas pisał kiedyś, że w każdym sterowniku są te same elementy płytka jest wydrukowana, a chińczyk nie wyprowadza kabli bo chce zaoszczędzić.
Na płytce wyjście na tempomat jest zazwyczaj oznaczony symbolem Q lub HX złącze XX w tym sterowniku to pewnie samonauka. Żeby jednak się do tego dobrać niestety trzeba odkręcić te boczne śruby, a one mocują tranzystory pomiędzy nimi jest pasta termoprzewodząca... trzeba uważać, żeby jej nie zdjąć, bo tranzystory szlak trafi podczas jazdy;
Musiałbyś rozebrać sterownik i spojrzeć jakie masz oznaczenia na płytce i dolutować przewód do złącza Q, lub HX i drugi do masy (GND) i zrobić pomiędzy nimi wyłącznik mono-stabilny NO. W sterownikach BLDC steruje się pomiędzy przewodem a masą. Ja mam teraz podobne sterowniki tzn, 100% te same funkcje, ale zmienił mi się kształt obudowy i kolory kabli. Jest spora szansa, że jest dokładnie taka sama płytka drukowana z tymi samymi funkcjami (te sterowniki co ci wysyłałem brałem od 3 lat ale niestety aktualnie musiałem zmienić dostawcę.