forum.poziome.pl
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Powstał regulamin forum.poziome.pl
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Rowery poziome - forum dyskusyjne
»
Techno
»
"kto da mniej"
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
3
4
[
5
]
Autor
Wątek: "kto da mniej" (Przeczytany 27176 razy)
oblivion
całkiem inny wariat
Odp: "kto da mniej"
«
Odpowiedź #60 dnia:
Listopada 27, 2015, 06:21:11 pm »
ludziska na forum beachcruiser robią nr kierownice ze spawanych łańcuchów, skręcane z drutów też, polecam oblukać
www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak
rafalbooa
sympatyk na poziomie
Odp: "kto da mniej"
«
Odpowiedź #61 dnia:
Stycznia 28, 2016, 10:40:39 pm »
Dolacze sie ;)Moja pierwsza trajke zaczolem robic z czesci uzywanych.Dostalem od kolegi dwa rowery na ktorych kiedys jezdzily jego dzieci.Wiadomo rowery uzywane ale ile to mogly dzieci na nich jezdzic.Napalony wzielem sie do roboty.Kupilem profile za pare zlotych ok 30 .Ciecie spawanie kolej na kola.Kola 24 cale tylko piasty zwykle wiec trzeba kupic piasty z wozka inwalidzkiego :)koszt 60 kolo.Potem przeplatanie na kola normalne bo inwalickie sa waskie :)koszt 80 za dwa kola.Po czym sie okazalo ze mam tylko jeden hamulec tylni v-brek .Kawal blachy ze zlomu na siedzenie 20zl na zlomie.linki i inne pierdoly 200 i do tego malowany sprayem..ale ogulnie bylem z siebie zadowolony.Mialem swoja trajke i nikt nawet nie wiedzial czy to z niwych czesci czy starych.Tylko wszyscy byli zdziwieni na czym jade co ty jest.
:)No ale w miare jedzenia rosnie apetyt.Szybko zauwazylem ze moglem duzo pozmieniac i zrobic lepiej chociaz wszyscy i tak mysleli ze jest cudownie.Wiec wziolem sie za druga trajke.Ta juz miala bu z rury okraglej troche odsuniety tyl pod silnik amortyzaca full wypas:)no prawie full;)Ale to juz byly koszta.Wszystko mialo byc nowe.Rama 100 zl kola 20 cali z piastami pod os 20 520zl hamulce tarczowe 2 szt 180 zl bo byla promocja.silnik 520 zl .malowanie proszkowe z piaskowaniem 150 zl kolo na tyl 250 zl przerzutki 100zl.blat 50 zl wolnobiego 100zl. Lancuchy 3 szt 100. I masa innych dupereli ktorych nie liczylem .Ale sporo czasu i pieniedz trzeba wydac.I powiem tak mam 2 te trajki stoja kolo siebie obie jezdza ale nie widac roznicy ktora jest z czasci zlomowych a ktora z nowych ale zabawa ze skladania ze starch czy mowych czesci jest taka sama czyli jak dla mnie zajebi......
Drukuj
Strony:
1
...
3
4
[
5
]
« poprzedni
następny »
forum.poziome.pl