Chcieliśmy serdecznie podziękować organizatorom. Stanęliście na wysokości zadania - Tef, byłeś naprawdę świetnym gospodarzem.
Byliśmy również niesamowicie zaskoczeni i było nam niezmiernie miło z prezentów, które otrzymaliśmy dla naszej małej pociechy.
Tef, Nie wiem czyj to był pomysł, ale Zlotowe body naprawdę rozczuliło nas do łez.
Specjalne podziękowania również dla Joli za arbuzowe spodenki a także dla Witka i Ani za prezenty dla rodziców.
Moje osobiste podziękowania dla chłopaków, którzy nie uczestniczyli w zlotowej wycieczce, za ogarnięcie tematu pod moją nieobecność (chłopaki będą wiedzieli o co mi chodzi)
Wszystkim również bardzo dziękuje za pomoc w opiece nad małą. Dzięki Wam i rodzinnej atmosferze, momentalnie rozwiały się nasze wątpliwości (a przyznaje, że 2tyg temu nasz przyjazd nie był jeszcze oczywisty), czy z tak małym szkrabem można uczestniczyć w naszych Zlotach jednocześnie świetnie się na nich bawiąc.
Czuliśmy, że nawet gdy na moment ją spuścimy z oka, lub komuś "oddamy" jest bezpieczna.
Jak zwykle światnie było Was wszystkich znowu zobaczyć oraz poznać nowe osoby - mamy nadzieje, że również Wam (nowym) się Zlot podobał i widzimy się w przyszłym roku.
Na koniec taki żarcik.
Fragment regulaminu
3.
Popularyzacja walorów przyrodniczych, krajobrazowych i architektonicznych Bełchatowa i okolic.

A na serio, zobaczyć ogrom tych obiektów, to była naprawdę niezła frajda.