Autor Wątek: BBT 2016  (Przeczytany 36475 razy)

paaj

• wyczynowiec na poziomie
Odp: BBT 2016
« Odpowiedź #60 dnia: Września 02, 2016, 08:51:15 pm »
Na Zlot w Szczecinie jechałem w pociągu z jednym z uczestników tego morderczego dla normalnych śmiertelników dystansu.
 Miał obawy czy da radę, dystans,pogoda, walka ze snem i takie tam. A my wśród naszej poziomej braci mamy dwóch Herosów. Wsiedli, a raczej należałoby stwierdzić że się położyli ( ale to brzmi zboczenie :) ), pokręcili kilkadziesiąt godzin korbami i już. Bułka z masłem. Zastanawiam się ile żyć bym musiał mieć w tej grze by z Wami jechać - kilkanaście ?
Pogratulować Panowie.

SAC

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #61 dnia: Września 02, 2016, 09:11:58 pm »
 :) Można się zastanawiać a można po prostu sprawdzić... Polecam to drugie. Zacząć od jakiegoś maratonu 24h, przejechać go i potem sobie policzyć czy jest szansa na ukończenie BBTour czy nie ma.   

woojtek1

• całkiem inny wariat
  • Optima Lynx
« Odpowiedź #62 dnia: Września 04, 2016, 11:04:28 pm »
Hansglopke, którą machiną pokonałeś ten kosmiczny dystans? M5 czy  Burzą?

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #63 dnia: Września 05, 2016, 09:39:23 pm »
Hansglopke, którą machiną pokonałeś ten kosmiczny dystans? M5 czy  Burzą?

M5.

Tak czasem się zastanawiam, czym by pojechać za dwa lata......

.......trajką z drewna?
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #64 dnia: Września 10, 2016, 11:13:10 am »
Zacząć od jakiegoś maratonu 24h, przejechać go i potem sobie policzyć czy jest szansa na ukończenie BBTour czy nie ma.   
Bardzo fajną imprezą jest Kornik. Taka "rodzinna" impreza podróżerowerowe.info, zero spinki, połowa ludzi z Kórnika (i się znają), połowa ludzi z forum (i się znają). Do wyboru trasy 300 i 500km, można na spokojnie wejść w świat wielu kilometrów. Chyba oficjalnie (i na stałe) pierwszy weekend sierpnia.

Tak czasem się zastanawiam, czym by pojechać za dwa lata.............trajką z drewna?
Nie wiem, na czym to polega.. Ale ostatnio też pomyślałem o trzecim kole.. Coś prostego a lekkiego.. w stylu Sticka? :) Ale tak ze względu na porażkę jakiej ostatnio doznałem na Karkonoskiej (musiałem zsiadać z roweru, bo czerwona lampka się zapalała, a miałem w planie podjechać "na raz")
Chociaż na BBT to nie ma żadnych górek (jakieś przed Piłą, no może z jedna za Sanokiem, ale chyba nic nie ma więcej niż 10%)

Hans, znaczy się za dwa lata też jedziesz? Może zobaczyłbym jak Jamniczek dałby sobie radę?

A tak w ogóle.. Golden, a kiedy Ty?

golden

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #65 dnia: Września 10, 2016, 12:17:55 pm »
Kórnik super sprawa,tylko jak to kolega Długi podsumował ,przeleciałem go.Zostałem wrzucony z taką grupą że życiówke strzeliłem ;D 
W przyszłym roku może 500 w Kórniku,a BBT mam na uwadze  ;) .Więc jest szansa za 2 lata.

długi

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #66 dnia: Września 10, 2016, 03:59:20 pm »
Ja tam nie wiem na czym wy jeździcie te km. Jak już się dowiem to się kiedyś z wami zabiorę na taki dłuższy rozjazd  ;)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #67 dnia: Września 10, 2016, 05:44:11 pm »
Ja tam nie wiem na czym wy jeździcie te km. Jak już się dowiem to się kiedyś z wami zabiorę na taki dłuższy rozjazd  ;)

Kofeina z cukrem, czyli popularny napój pochodzący z za oceanu.

Ja już nie wspomnę do jakiej mnie wrzucili grupy. Startować mogłem do programu Najsłabsze Ogniwo.
A tu zwiastun filnowy KMP.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=313551955656204&id=101219403556128&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.podrozerowerowe.info%2Findex.php&_rdr
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #68 dnia: Września 14, 2016, 07:02:57 pm »
Kórnik super sprawa,tylko jak to kolega Długi podsumował ,przeleciałem go.Zostałem wrzucony z taką grupą że życiówke strzeliłem ;D 
W przyszłym roku może 500 w Kórniku,a BBT mam na uwadze  ;) .Więc jest szansa za 2 lata.
Tak się kończy jazda z największymi wyrypiarzami z pewnego "podróżniczego" forum :) Masz szczęście, że oszczędzali siły przed BBT, jak raz jechałem z Tomkiem.. to prędkość w pociągu nie spadała poniżej 40 (znaczy się jak górki były, bo normalnie to 50-60).
A może się uda.. jeszcze jakiegoś koksa (wielkopolskiego, czytaj Rapsik) i innego wyrypiarza (czytaj Waxmund) posadzić na poziomki. Będzie ciekawie (co prawda.. jak pojadę, to będę się klasyfikował gdzieś pomiędzy Hansem a pozostałymi, a tak byłem pierwszą "poziomką" :)

golden

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #69 dnia: Września 14, 2016, 08:12:09 pm »
W przyszłym roku może stworzymy grupę z poziomek ?  :D