Uwaga Achtung Pozor! Ogłoszenie parafialne!
Składa się tak że na zlot będę jechał samochodzikiem
z Gdańska, a być
może nawet przez Warszawę,
bo może się okazać że będę tam miał po drodze parę spraw do załatwienia, co zajmie mi 1-2godz.
Chciałbym wyjechać z Gdańska w środę rano, byśmy do wieczora na spokojnie dotarli do Nivnicach.
Czyli ful zestaw z 4 noce, i 4 dni na zlocie.
Kolega Pająk wyrażał chęci zabrania się razem, ale coś chyba zajęty jest skoro nie odpisał jeszcze na maila :p
W każdym razie mogę mieć jedno czy więcej miejsc w samochodzie, w jedną stronę,
bo po zlocie będę się kierował z powrotem do Serbii.
No chyba że ktoś chce do Serbii pojechać, jest opcja

Choć nie muszę tak szybko wracać, więc jeśli trzeba to mógłbym zasadzie jechać z powrotem do Pl
a jakoś potem do Serbii. Tak że jestem otwarty na propozycje

Samochodzik mały(Lancia Y) a rower(y) muszą się mieścić na bagażniku rowerowym montowanym na tylnej klapę,
czyli taki co łapię za główną rurę ramy poziomej (w pionowych za górną)
Coś takiego(nie mam lepszego zdjęcia, tutaj Patyk oraz dwie szosówki)
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/l/t31.0-8/p180x540/10353368_10206680264871663_7859151342777407686_o.jpgMój Patyk oczywiście mieści się tam całkiem ładnie, i z kołami wystaje na boki nie więcej niż lusterka boczne,
a do dachu będzie przywiązana trajka
Steintrikes Wild One 20/20 na offroad**
jeżelipójdziemy w więcej niż 2 osoby.
Jeśli nie, to złożona trajka bez rozbierania mieści się w bagażniku gdy tylne siedzenie jest złożone.
** Steintrike
może być do dyspozycji jako rower na zlot, jeśli ktoś miałby ochotę na nim tam pojeździć,
zamiast na swoim, lub po prostu nie ma roweru poziomego jeszcze

Albo tajki, a chce spróbować
Jeśli ten ktoś nie chciałby się rozstać z trajką po zakonczeniu imprezy, to mógłbym się ewentualnie z nią pożegnać za bardzo atrakcyjną cenę

Możemy się też wymieniać rowerami podczas zlotu(Steintrike vs. VeloMotion Stick) jeśli osoba jest mojego wzrostu.(170cm)
Kosztami paliwa podzielimy się na równe części.
Pozdrower