Witam,
mam na imię Leszek, mieszkam w Międzylesiu w Warszawie. Od kiedy 30 lat temu kupiłem Waganta rowery stał nieodłączną częścią mojego życia

. Stają się też częścią życia mojej żony i dzieci - w naszym małym garażu nie ma już miejsca dla samochodu

O poziomce myślałem od 2-3 lat, aż w ubiegłym roku na zlocie w Warszawie miałem okazję przejechać się na kilku i od tego czasu szukałem swojej. Od marca mam Nazca Fiero 20x20 kupioną na "holenderskim allegro".

Przejechałem na niej do tej pory 2tys km i wiem, że jak nie będę musiał to nie przesiądę się na swój stary rower. W końcu nic mnie nie boli

- nie, nie chodzi o d..ę, w moim przypadku to kark i nadgarstki.
Choroba się rozprzestrzenia: w tym tygodniu ma dojechać Optima Condor 26x26 dla mojej lepszej połowy - czy będzie tak zadowolona jak ja czas pokaże.
Przy okazji mam pytanie: szukam prostego patentu na mocowanie fotelika dziecięcego (mamy hamaxa) do naszych poziomek - dopóki żona jeździła na swoim rowerze problem nie istniał, ale teraz muszę coś z tym zrobić, żebyśmy mogli razem jeździć bez losowania "kto dzisiaj jedzie na poziomce"

. Założyłem wątek w dziale techno
http://forum.poziome.pl/index.php?topic=2597.0pozdrawiam
Leszek