Wiesz, nie jestem budowlańcem i nie wiem jaki jest zamysł projektanta, może chciał w ten cokolwiek durny sposób oddzielić dwa pasy ruchu rowerzystów? Co wg. mnie jest totalnie głupie. Ale widzę folię na słupkach, a nikt nie dokona odbioru nawierzchni drogi w takim stanie. W Gdańsku jak robili DDR na Al. Żołnierzy Wyklętych na całej jej długości to potem też była poprawiana bo miasto nie chciało dokonać odbioru bo miało zastrzeżenia, studzienki poprawiano, czerwony asfalt uzupełniano tam gdzie były ubytki, inna sprawa, że rzeczywiście gdzieniegdzie potrafią zrobić na prawdę super DDR (W Gdyni koło Centrum nauki kopernik), a czasami potrafią stworzyć takie wielkie G że aż szkoda patrzeć. Poza tym domyślam się co miał na myśli ktoś kto zaprojektował słupki na środku DDR, pewnie chciał uniknąć samochodów parkujących na DDR albo cwaniaków, którzy podczas korków w tamtym miejscu skracali by sobie drogę po DDR, aczkolwiek wg. mnie to straszna głupota. O jeden słupek zahaczysz, a na drugi się nadziejesz.