Świetnie. To walnij, bo jak na razie to nie powstało nawet logo. Do tego nie wystarczy umiejętność obsługi programu. Trzeba również posiadać umiejętności plastyczne, a tych niestety (nie obrażając nikogo) w naszej grupie brakuje.
Uważaj @Kaczor, uwazaj, bo właśnie pojechałeś po bandzie...

Ja grafikiem i plastuykiem nie jestem, ale kilkadziesiąt projektów reklam, zaproszeń etc - za sobą mam. I nie wiem czy może niektóre z nich przypadkiem nie widziałeś nawet nie wiedząc - że to moje

Różnica w kosztach pomiędzy wydrukiem A4, który zrobisz na domowej drukarce, a kosztach wydruku z plotera w A2-A0 lub w drukarni jest ogromna, więc nie jak zwał tak zwał.
@Kaczor - tego ma być dużo, ma być dostępne dla każdego i oczywiście tanie w produkcji. Więc póki co ograniczamy się do ulotki informacyjnej a nie super nie wiadomo jakiego plakatu drukownaego na super ploterach.
Ja już pierwszy koszt poniosłem - grubszy papier do drukowania

Jeśli naprawdę chcesz się tym zająć, to
z uwagi na większą prostotę przekazu, tak.
...ktoś musi...
I dalej brak możliwości spróbowania, przejechania się.
@Kaczor - czy Ty chcesz wymagać od nas abyśmy byli jeżdżącymi reklamami - posiadaczmi rowerów testowych? Nie za dużo wymagań?
Nie chce być źle zrozumiany. Po prostu uważam, że promocja strony przez somo rozwieszanie plakatów jest marnowaniem czasu. Taki plakaty lepiej by się sprawdziły jako promocja jakiegoś wydarzenia (zlot, piknik, jakaś lokalna impreza) gdzie zainteresowany może nie tylko poczytać, ale porozmawiać lub nawet jeśli nie pojeździć to chociaż przymierzyć się do roweru. Storna powinna być jedynie uzupełnieniem.
To nie jest marnotrawstwo czasu. To jest jakaś chęć rozpropagowania czegoś, poinformowania społeczeństwa, że jest WYBÓR, że są rowery wygodne. Że to co widzieli jest dostępne również dla nich.
A jednocześnie jest to dla nas też oszczędność czasu - bo nie musimy stać przed sklepem chcąc do niego wejść czy odjechać robiąc za słup informacyjny gadający o wszystkim co dotyczy najzwyklejszego na ś?iecie roweru...
Przy okazji - jak masz logo w dużym rozmiarze zeszłorocznego Zlotu - to poproszę o linka albo źródło.

P.S. @Szydziu - dlatego trzeba wybierać takie miejsca, gdzie takie plakaty nikomu nie będą przeszkadzały.