Hehe, no nie wiem czy nóżka na tylną ośkę dała by radę, chyba, że taka podwójna jak do starego holendra, ale drogie to to w cholerę i do kół 28` więc trza by było to ciąć i modyfikować. Myślałem też żeby kupić jakąś podwójną nóżkę normalnie mocowaną przed tylnym kołem w standardowym rowerze i wydłużyć jej te nogi, żeby do ziemi sięgało, niby się da, ale po prawdzie wyglądało by to dziwnie. Jakoś rower trzeba stawiać, wieczne opieranie go o cokolwiek jest męczące, tym bardziej, że czasami nie ma o co go oprzeć.
Co do sakw - też miałem sakwę górną, na bagażnik, ale oryginalny bagażnik do flevo na 10cm szerokości i sakwa latała to na lewo to na prawo i nie dało się jej solidnie zamocować więc zainwestowałem w kuferek rowerowy jakieś 80 ziko chyba i powiem Ci że zdało to egzamin na 200% do tego mam gumę taką z dwoma haczykami potrójną na coś większego w razie czego i jest max wygoda, jakbyś też kombinował z takim kufrem to powiem że w zupełności na codzieś wystarczy 12 litrów pojemności kuferka, a na boki można dać sakwy łączone, na tej zasadzie, że dajesz sakwy, a na górę przykręcasz mocowanie kuferka, więc sakw nikt nie zawinie nawet jak rower zostanie na dłużej. Pozdrawiam!