Autor Wątek: sukienka na poziomo?  (Przeczytany 9676 razy)

SAC

• wyczynowiec na poziomie
Odp: sukienka na poziomo?
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 15, 2014, 07:06:57 pm »
Nie :) Zresztą poziomka nie najlepiej nadaje się na mieszczucha. Gdybym mieszkał w mieście, to bym po nim poziomką nie jeździł. Tylko pionem rozjeżdżał gołebie.

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 04, 2014, 01:32:22 am »
Ależ co Ty opowiadasz. Jeżdżę w 95% po mieście i tylko poziomką! :) No, może czasem veturilcem. ;) I jest dobrze - zarówno na małym, jak i dużym rowerku.
Zestaw spódnica + legginsy praktykowałam na poziomce i jest to rzeczywiście dobra opcja. Sama spódnica już nie bardzo. Jechałam kiedyś na imprezę sylwestrową na poziomce USS. Miałam na sobie wtedy spódnicę do pół łydki i musiałam ją trzymać jedną ręką. A i tak podjeżdżała i wyglądało to tak, jakbym jechała w mini ;) Myślałam kiedyś też o takim rozwiązaniu, jak spięcie spódnicy między nogami agrafką.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 04, 2014, 10:41:41 am »
Wiecie co panowie i panie... sukienka to jeszcze nic. Kto odważny sobie wyobrazi jazdę poziomką w kilcie? :D Jak podwieje to już ch... em... :D

A co do sukienki długiej - nie można jej przysiąść? Kiecę do tyłu, siadasz na niej i heja :)
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

woojtek1

• całkiem inny wariat
  • Optima Lynx
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 04, 2014, 11:23:07 am »
Oj cały czas czekam na wypowiedzi płci pięknej ;)

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 04, 2014, 10:33:56 pm »
No toż przecież się wypowiedziałam ;)
Dzisiaj przetestowałam patent z agrafką. Bardzo dobre rozwiązanie :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

woojtek1

• całkiem inny wariat
  • Optima Lynx
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 06, 2014, 11:35:18 pm »
 :D Oj Przepraszam! Nie zauważyłem ile przybyło wpisow i przeczytałem tylko ostatni DeVilio :)
Na wiosnę forum budzi się z zimowego snu i nie nadążam wszystkiego przeczytać ;)

Majsterkowicz

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 20, 2014, 10:28:42 pm »
W moim mieście i okolicy, z racji tego, że bardzo mało ludu posiada poziomy, a tym bardziej nie ujeżdżają ich kobiety - trudno mi jest cokolwiek powiedzieć.
Niemniej, panie na rowerkach w typowych strojach płci pięknej i szkotów, widzane były przeze mnie w dlugosciach midi oraz mini. Był chyba z jeden przypadek, gdzie dziewoja w długiej, wiosennej kiecce jechala na mieszczuchu, a większość uwagi musiała zwracać na zaprzyjaźniającą się spódnicę z korba i łańcuchem - niebezpiecznie!

Wniosek? Jak już zaznaczyli panowie wyżej... Najlepszym wyjściem jest jazda w spódnicy długości max 'za kolano', głównie że względów bezpieczeństwa, no i nie tylko ;)