Autor Wątek: Kto mi pomoże zreanimować mały czerwony rowerek?  (Przeczytany 3095 razy)

Makenzen

• całkiem inny wariat
Kto mi pomoże zreanimować mały czerwony rowerek?
« dnia: Grudnia 02, 2013, 09:43:50 pm »
Już prawie dwa miesiące biedny mały czerwony rowerek leży w piwnicy, niestety nie dałam sobie sama rady z postawieniem go na no... tfu, na koła. Chciałam odkręcić przerzutkę od fragmentu haka, który się ułamał (był zintegrowany z ramą), żeby móc przykręcić taki dyngs i ponownie zamocować przerzutkę. Ale tak się cholerstwo zapiekło, że skapitulowałam. Chciałabym móc znów jeździć na moim małym czerwonym rowerku, helpunku! (Anton? ktokolwiek inny z Wawy?)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Majsterkowicz

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Kto mi pomoże zreanimować mały czerwony rowerek?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 03, 2013, 05:47:55 pm »
Ach, aż mi się smutno robi, gdy mimo szczerych chęci chciałbym pomóc, a odległość działa na moją niekorzyść. Akurat mam trochę przerwy między projektami i chętnie bym podłubał przy rowerku ;)

Mam nadzieję, Makenzen, że znajdziesz pomocną dłoń ;)

wildzi

• kolarz na poziomie
  • Wieczny majsterkowicz...
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 03, 2013, 06:59:47 pm »
Cześć czołem tu Wildzi i Pafka. Zapraszamy do naszego warsztatu na Ochocie.

Jeśli rowerem jest niejeżdżący to oferujemy dojazd do klienta lub przywieziemy rowerek od klienta do warsztatu przyczepką  :o

Kiedy nasz czas? Nam najlepiej pasują ogólnie popołudnia i weekendy.
WilPaf -> SWB ASS 20x24

WilPaf II -> SWB ASS 20x20 "Lepszy" vel. "Killer"

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2013, 09:44:59 am »
W razie czego, powinienem mieć w szpargałach jakieś stare haki wkładane pod oś koła.

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 05, 2013, 05:34:51 pm »
Mam taki hak, ale wielkie dzięki, Kaczor, za ofertę pomocy :) Dziękuję w ogóle Wam wszystkim, którzy się tu wpisaliście :)
Wildzi, bardzo chętnie skorzystam z Waszej oferty :) Rowerek jest niejeżdżący, więc chyba najprościej będzie zreanimować go u mnie w piwnicy. W tym tygodniu mam wolną sobotę 7.12, a w przyszłym niestety kicha zupełna, no chyba że sobota 14.12, ale w okolicach godzin południowych. Daj znać, jak stoicie z czasem :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

wildzi

• kolarz na poziomie
  • Wieczny majsterkowicz...
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 05, 2013, 09:41:59 pm »
To fajnie, najbliższa sobota nam odpowiada. Napisz proszę mi na priva o której i gdzie mamy Cię odwiedzić.

PS. mamy wziąć niezbędne narzędzia?  Jak możesz to wklej proszę zdjęcie "tego" miejsca :P
WilPaf -> SWB ASS 20x24

WilPaf II -> SWB ASS 20x20 "Lepszy" vel. "Killer"

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 06, 2013, 12:23:24 am »
Suuuper! Zaraz będzie priv :) Dziękuję z góry, z boku i z podskoku!