Witam ponownie.
Przedstawię się może bardziej szczegółowo. Mam na imię Tomek, mam 40 lat i pochodzę z Mielca na Rzeszowszczyźnie. Od 17 lat mieszkam w Maladze w Hiszpani.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi i wszelkie porady. Najlepiej by było oczywiście spróbować kilka "poziomek" i przekonać się osobiście "na której najlepiej sie leży"

. Niestety, w mojej sytuacji pojawienie sie na zlocie w Warszawie byłoby trudne. Przynajmniej w tym roku.

Tu gdzie mieszkam nigdy nikogo nie widziałem na rowerze poziomym nie wspominając już o tym,że nikt o nich nie słyszał.
Widziałem wiele różnych konstrukcji w internecie i w moim przypadku zakup jakiego kolwiek sprzętu mogę zrobić tylko i wyłącznie tą drogą. Stąd pojawiło się moje pytanie w pierwszym poście. Jestem zdecydowany na zakup frameset'a i wykorzystanie części z mojego obecnego roweru. Skontaktowałem się z kolegą "Antonowitch" który ma stronę "czescidopozioma.pl" (wygląda bardzo profesjonalnie). Mam nadzieję, że już wkrótce będę sie mógł cieszyć i pochwalić moim pierwszym rowerem poziomym

Pozdrawiam serdecznie