Autor Wątek: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014  (Przeczytany 121872 razy)

edo

• sympatyk na poziomie
  • **
Odp: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 26, 2014, 10:48:23 am »
Ale dowaliłeś do pieca z tą zmianą terminu. Przecież co niektórzy już zaplanowali termin lipcowy pod inne wyjazdy i wydarzenia i będą musieli zmieniać terminy zaplanowanych urlopów. Niezależnie od wszystkiego też mi się ciśnie na usta pytanie: dlaczegoponieważboizjakiegopowdu ?

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 26, 2014, 11:36:27 am »
Hansglopke napisał ze zlot jest częścią jakiegoś większego przedsięwzięcia - ono pewnie zmienia termin co w konsekwencji powoduje przesuniecie zlotu.

Jakie ma znaczenie co jest powodem przesunięcia terminu? Termin się zmienia i już, więc lamenty tego nie zmienią.

Pamiętajmy, że terminy naszych zlotów nie są ustalane na sztywno, podobnie jak organizatorzy i miejsca w których się spotykamy.
Zauważyłem, że formuła polegająca na zmianie organizatorów sprawdza się całkiem dobrze.
Gdy kolejne osoby przekonują się, jak dużo pracy i problemów może sprawiać organizacja tak błahego z pozoru przedsięwzięcia, stają się bardziej wyrozumiałe dla kolejnych organizatorów. Przykładem tego może być choćby zlot warszawski, po którym w zasadzie nie pojawiły się narzekania na forum, choć patrząc na zlot obiektywnie, nie wszystko wyszło zgodnie z planem i kilka powodów do narzekania było.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 26, 2014, 06:42:03 pm »
Niezależnie od wszystkiego też mi się ciśnie na usta pytanie: dlaczegoponieważboizjakiegopowdu ?

Bo na całą imprezę będzie można dostać dofinansowannie. "Podpinamy" się ze zlotem do imprezy z większym rozmachem i musimy sie dostosować.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

edo

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 26, 2014, 07:15:37 pm »
Ok ! Taka informacja najzupełniej mi wystarcza i w 100 % przekonuje w kwestii zmiany terminu. Pozostaje tylko życzyć sobie i nam wszystkim: Pół Kilometra Łańcucha.

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 27, 2014, 08:26:06 pm »
Tak jak w czerwcu zaklepałem sobie wolne tak w lipcu mamy sezon urlopowy i oznacza to że będę miał problemy z terminem ;(
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #35 dnia: Lutego 28, 2014, 07:30:43 pm »
No chyba wieki na forum nie byłem. Dziś zajrzałem a tu taka niespodzianka. Zlot się szykuje w Sieradzu, a to zaledwie 135 km od Opola, czyli "jak splunął".
  Jest szansa, że uda się z chałupy wyrwać.
  Śpieszę tą szczęśliwą wiadomość przekazać Zulusowi (główny motor napędowy zlotu Opole-Turawa)
Sławek

Mociumpel

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #36 dnia: Lutego 28, 2014, 07:55:06 pm »
Ciekawe co to za trol sie uparl tak pitolic co chwila teksty z zachetą do odwiedzenia tanich noclegów - rozumiem potrzebę reklamy ale takie nachalne "uczestnictwo" w każdym pojawiającym sie temacie zakrawa na lekka nieobyczajność ...
Wnioskuję aby "pitolca" zbanować poki raczkuje ...
Przepraszam za wtręty tego typu ale jestem mocno uczulony - walcze z takimi od dawna i nie ukrywam mam bardzo negatywne odczucia co do natręctwa tego typu jak ten troll z rowerem a wczesniej z innymi tekstami - sądząc po sposobie wypowiedzi ktos zagiąał parol na nasze forum i mocno główkuje jak zaistnieć ...

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #37 dnia: Lutego 28, 2014, 10:59:10 pm »
Sławku, super Was będzie widzieć. Miło wspominam zlot w Opolu :).

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #38 dnia: Lutego 28, 2014, 11:14:24 pm »
Ciekawe co to za trol ... sądząc po sposobie wypowiedzi ktoś zagiął parol na nasze forum i mocno główkuje jak zaistnieć ...
MD kontratakuje? Najpierw noclegi potem daszki.. ;)

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 02, 2014, 08:33:53 pm »

MD kontratakuje? Najpierw noclegi potem daszki.. ;)
--------------------
  A wiesz, że moje pierwsze skojarzenie było identyczne? Nie byłem z rok na forum a tfu! "kolega" MD od razu mi się przypomniał  :P
Sławek

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 02, 2014, 11:24:27 pm »
  A wiesz, że moje pierwsze skojarzenie było identyczne?
Moje też.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 04, 2014, 01:21:00 am »
Nie macie pojęcia, jak się cieszę ze zmiany terminu! Super! :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

toudi333

• wyczynowiec na poziomie
  • PIŁA
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 06, 2014, 09:36:28 pm »
Tylko pytanie czy to ostania zmiana terminu ;-(, niestety nie ma jeszcze regulaminu zlotu więc boje się że sporo może ulec zmianie.

tomigelo

• kolarz na poziomie
  • 20 latek od pierwszej poziomki :)
    • www.poziome.republika.pl/techno12.htm
« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 07, 2014, 04:00:56 pm »
Witam

Mam pytanie czy termin Zlotu jest już ostateczny :) Urlop trzeba zgrać :P

Pozdrawiam

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 07, 2014, 07:29:05 pm »
czy termin Zlotu jest już ostateczny :) Urlop trzeba zgrać :P

Z najnowszych informacji wnioskuję, że termin pozostaje bez zmian.