Autor Wątek: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014  (Przeczytany 121861 razy)

bzaborow

• kolarz na poziomie
Odp: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 28, 2014, 09:10:33 pm »
No przecież mówiłem, że w tym tygodniu ;)

Tak na poważnie: przepraszam za zwłokę.

Formularz zgłoszeniowy:
https://www.dropbox.com/sh/bpccpylhc2y31tt/AACnHNdngqFs6PwFn17TS1yfa/Formularz%20zg%C5%82oszeniowy%20-%20zlot%20rower%C3%B3w%20poziomych.docx

Regulamin Zlotu:
https://www.dropbox.com/sh/bpccpylhc2y31tt/AAD-At1gX9OKl3DvvL7uEYgua/Regulamina%20Zlot.pdf

Ten formularz to potrzebujecie podpisany odrecznie i zeskanowany do jakiegos konkretnego celu? A moze w ogole oryginal? Wydaje mi sie, ze nie kazdy ma skaner pod reka...

I jeszcze: nie widze miejsca na okreslenie sie w sprawie rozmiaru koszulki. A to bywa istotne dla niektorych. Przewidujecie w ogole takie fanaberie?
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2014, 09:27:05 pm wysłana przez bzaborow »
bartek maupa bzaborow.org

tomigelo

• kolarz na poziomie
  • 20 latek od pierwszej poziomki :)
    • www.poziome.republika.pl/techno12.htm
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 28, 2014, 10:07:42 pm »
Witam

Fajnie że są konkrety co do Zlotu :)

Tylko dziwne troszkę że nie ma teraz informacji - gdzie jest pkt zborny adres , gdzie jest nocleg ;)

Nie wiadomo jaki ekwipunek zabrać ze sobą :)

Pozdrawiam   

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 28, 2014, 10:42:34 pm »
Co do noclegu. W grę wchodzą dwie lokalizacje. Bedą to domki kempingowe, lub ośrodek szkoleniowy, czyli coś na zasadzie akademika. W której będziemy mieszkać zależy od ilości uczestników.

Rozmiary koszulek podajemy przy rodzaju roweru. Np: SWB USS. Koszulka XXXL , (Szosowy Koszulka
S)
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2014, 10:51:18 pm wysłana przez hansglopke »
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

forrest

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 29, 2014, 08:11:29 am »
Rozumiem, że w przypadku ośrodka szkoleniowego rowery trzymamy w pokojach, w których śpimy? Nie wyobrażam sobie przechowywania roweru w nocy w miejscu, w którym byłaby możliwość pojawienia się osób spoza zlotu.
Tak jak sugerował w pytaniu bzaborow, wysyłamy skany wypełnionych i podpisanych formularzy zgłoszeniowych?

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #64 dnia: Maja 29, 2014, 01:13:20 pm »
Rozumiem, że w przypadku ośrodka szkoleniowego rowery trzymamy w pokojach, w których śpimy? Nie wyobrażam sobie przechowywania roweru w nocy w miejscu, w którym byłaby możliwość pojawienia się osób spoza zlotu.
Dobry łańcuch lub ulock i po kłopocie.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #65 dnia: Maja 29, 2014, 01:32:23 pm »
Ten formularz to potrzebujecie podpisany odrecznie i zeskanowany do jakiegos konkretnego celu? A moze w ogole oryginal? Wydaje mi sie, ze nie kazdy ma skaner pod reka...

Podpis będzie moźna złoźyć na miejscu.

Ośrodek szkolenia policji, więc sami sobie odpowidźcie na to pytanie.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #66 dnia: Maja 29, 2014, 05:59:06 pm »
a w regulaminie jest podpunkt, ośrodek jak i jego część nie są strzeżone ;D
co to znaczy - częściowe wyżywienie? czy rower pionowy jest brany pod uwagę? np partnerka, która oczywiście by zapłaciła za to :)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #67 dnia: Maja 29, 2014, 06:19:29 pm »
co to znaczy - częściowe wyżywienie?
Jeden posiłek jest zagwarantowany. Czy więcej i jakie zależy od ilości uczestników.

czy rower pionowy jest brany pod uwagę? np partnerka, która oczywiście by zapłaciła za to :)

Wszystkie HPV są dopuszczone.

koncki

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #68 dnia: Maja 29, 2014, 09:17:07 pm »
A jakie są przewidywane koszty noclegu? Pytam, bo nie wiem czy mnie stać na przyjazd z całą rodziną ;) (i z teściową)

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #69 dnia: Maja 29, 2014, 09:27:11 pm »
A jakie są przewidywane koszty noclegu? Pytam, bo nie wiem czy mnie stać na przyjazd z całą rodziną ;) (i z teściową)
To teściowe też trzeba zabrać? ;)
Nie mogę nic znaleźć na fejsie:(
Przepraszamy, ta strona jest niedostępna

Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

toudi333

• wyczynowiec na poziomie
  • PIŁA
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 29, 2014, 09:34:57 pm »
Może ktoś znalazł jakieś informacje na temat tego bike festivalu przy którym będzie nasz zlot? co to jest za impreza?
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2014, 09:38:39 pm wysłana przez toudi333 »

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #71 dnia: Maja 29, 2014, 10:05:13 pm »
Jakie będą trasy rajdów i program imprez towarzyszących? Bo chciałbym wiedzieć czy jadę sam (tylko długa trasa >100km i mało atrakcji dla dzieci) czy mogę wziąć Rodzinę (mała trasa <50km + dużo atrakcji dla dzieci). Jest to bardzo ważne w planowaniu wakacji.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #72 dnia: Maja 29, 2014, 10:59:42 pm »
Dwa noclegi są w cenie wpisowego.

Jakie będą trasy rajdów i program imprez towarzyszących? Bo chciałbym wiedzieć czy jadę sam (tylko długa trasa >100km i mało atrakcji dla dzieci) czy mogę wziąć Rodzinę (mała trasa <50km + dużo atrakcji dla dzieci). Jest to bardzo ważne w planowaniu wakacji.

Przewidywana trasa naszego przejazdu, to 70-80km.  Po drodze zwiedzamy skansen lokomotyw i fortyfikacje obronne z 1939r. Moźemy teź zorganizować mniejszy, dodatkowy dystans, ok 50 km. Oczywiście jak będą chętni.
Szczegółowy program Festiwalu jeszcze jest tworzony, więc cierpliwości. Wszystko zależy od chojności sponsorów.
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2014, 11:02:24 pm wysłana przez hansglopke »

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #73 dnia: Maja 30, 2014, 11:55:23 am »
Coś na wzór warszawskiej krótkiej pętli poproszę ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #74 dnia: Maja 30, 2014, 12:06:26 pm »
I ja, i ja, i ja na krótki dystans to przyjeżdżam w 4 osoby (znaczy Ja, Moja Najukochańsza Żona, Junior i Córka) i 3 rowery - mój P8 z bocznym wózkiem, P6 Żony i P9 Juniora.

baj de łej Szydziu: masz w ten tego, miałeś być na Kaszebe a wybrałeś jakieś kajaki.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800