Autor Wątek: Zgłoszenia na VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH  (Przeczytany 26636 razy)

Tef

• całkiem inny wariat
Odp: Zgłoszenia na VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 10, 2013, 11:00:52 pm »
Zgłaszam chęć obecności na zlocie. Ja + Pelekon.
Na zdjęciach z poprzedniego widziałem, że Makenzen miała gitarę :-) . W tym roku ja też zabiorę swoją także będzie można pomuzykować trochę :-). Jeśli ktoś ma i może to niech weźmie śpiewniki.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 16, 2013, 12:56:37 am »
Zgodnie z zapowiedziami od wczoraj miała ruszyć rejestracja ale mamy małą obsówę.

Przedstawię wam wstępnie co już mamy a więc:

- nocleg 34zł/głowę dzieci nie ale jeszcze musimy tę informację uszczegółowić wiekowo. Mamy dla was fajne domki 3-4 osobowe
- wyżywienie albo stołówa albo katering jak będziemy mieli liczbę uczestników to wynegocjujemy lepsze ceny na wyżywienie
- rejestracja do końca lipca
- jest plan trasy przejazdu, standardowo 2 pętle, krótsza jest wspólna
- możliwość uczestnictwa w Warszawskiej Masie Krytycznej
- koszulki dla uczestników będą sponsorowane mam nadzieję że w 100% jak nie wyjdzie ze sponsorem do końca to przynajmniej w połowie

Musimy jeszcze dopracować regulamin i formularz rejestracyjny aby sprawnie zapewnić wam możliwość określenia wszystkich warunków.

W najbliższym tygodniu powinna wystartować rejestracja.
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

istrii

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 18, 2013, 06:02:43 pm »
Mnie się podoba Logo 1.
Tylko ten niebieski kolor kojarzy mi się ze szkołą która się rozpoczyna 2 września.

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 24, 2013, 03:15:23 pm »
Zgodnie z zapowiedziami od wczoraj miała ruszyć rejestracja ale mamy małą obsówę.

Przedstawię wam wstępnie co już mamy a więc:

- wyżywienie albo stołówa albo katering jak będziemy mieli liczbę uczestników to wynegocjujemy lepsze ceny na wyżywienie

błagam, niech będzie normalna stołówka, z której czuć zapach, że coś gotują (jestem gotów nawet ziemniaki obierać), a nie jakieś kateringowe żarcie dla kosmonautów).

Co do naszej funkcji na zlocie to pomyślałem, że możemy z Kasią i dziećmi obstawić rejestrację a potem z tymi, co przyjadą odpowiednio wcześnie i będą chętni pojechać na Masę

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 26, 2013, 10:02:02 am »
ktoś mi się włamał na profil  :-*

Osobiście nie mam nic do cateringu,  można pogodzić tę formę obsługi ze stołówkowym jedzeniem (np.: Łasuch)
Potwierdzam, że możemy się rodzinnie zająć rejestracją, najchętniej w połączeniu z Masą.

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #65 dnia: Lipca 01, 2013, 07:03:27 am »
Mnie się podoba Logo 1.
Tylko ten niebieski kolor kojarzy mi się ze szkołą która się rozpoczyna 2 września.

Oj tam, marudzicie, kolego. Kto ze zlotowiczów jeszcze do szkoły chodzi? ;)
Można również rzec, że kojarzy się z PiS-em ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

koncki

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #66 dnia: Lipca 08, 2013, 11:28:12 pm »
Mam prośbę do poziomej braci z Warszawy. Chętnie pojechałbym na zlot z całą rodziną, ale nie mam jak przewieźć wszystkich rowerów. Problem w tym, że moja starsza córka nie jeździ samodzielnie i na co dzień jeżdżę z nią na tandemie. A tandemu nie mam jak przewieźć samochodem do Warszawy. Może polecilibyście jakąś wypożyczalnię z tandemami, najlepiej zaprzyjaźnioną? Chodzi mi o to, żeby nie było zbyt drogo i rower był sprawdzony, tzn. dało się na nim zrobić krótsza trasę zlotową.

john52

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #67 dnia: Lipca 09, 2013, 08:13:57 pm »
nr.1 i zamknijmy temat.